Smart samarbete! Smart samarbete!  Indiska och Myrorna fortsätter sitt sympatiska sa Läs mer
 
Sök på husohem.se
 
Snygga moderna korgar för vardagsrummet
13-01-25 13:08 | karinespinosa |

 

 

Hej! Jag fick en läsarfråga om soffkuddar, om man (som jag) har alldeles för många kuddar och plädar i soffan, var gör jag av dem om man sitter många och behöver lägga undan dem? Jo, om det inte är jag själv, eller barnen som byggt kuddhögar bakom ryggen i ett bulligt ligga och titta på tv-landskap, så hamnar de i en korg på golvet. Om man sitter och "finfikar" massa släktingar till exempel. Denna stora fina korg från Ferm Living är en nyhet som snart kommer på webshopen. Finns i olika storlekar och färger.

 

 

Man kan även ha ved i korgarna, eller utekuddar till utemöblerna intill altandörren på sommaren, eller plädar, eller ja vad man vill. Alla korgar i olika storlekar hittar ni hos Ferm Living här.

 

 

 

Bild Ferm Living

 

 

 

kommentarer

 
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
Inredningsarkitekt Karin

EN BLOGG OM

Välkommen! Jag är en inredningsarkitekt I/MSA som älskar inredning och hoppas kunna förmedla det här. Denna blogg är till för dig som söker inspiration, vill ha tips på hur du inreder ditt hem, renoverar, bygger om eller till. I min yrkesroll driver jag egna företaget Studio Karin Inredningsarkitekt och jag jobbar även på arkitektbyrå. På bloggen visas både egna uppdrag och andras lösningar. Jag hoppas du hittar ide'erna här!


STUDIO KARIN
Du kan nå mig med dina inredningsfrågor på min hemsida och blogg http://studiokarin.blogspot.com

Kategorier
 
Moodboards
 
Vardagsrum
 
Badrum