Stora Stylingkvällen 2022

Den 10 november välkomnade Hus & Hem till Stora Stylingkvällen 2022. Det blev en kväll fylld av inspiration, proffstips och idéer för dig som älskar inredning och är nyfiken på trender.

Vi på Hus & Hem älskar inredning och vet hur mycket de betyder för känslan hemma att ta sig tid att fundera över färgval, material och möblering. Stora Stylingkvällen är en kväll fylld av inspiration, proffstips och idéer för dig som älskar inredning och är nyfiken på trender. Eventet äger rum på Norra Latin i Stockholm och du kommer att få möjlighet att träffa Hus & Hems redaktion, mingla med andra inredningsintresserade och lyssna på inspirerande föreläsningar. Dessutom kommer vi att dela ut priset Årets inredningsinspiratör. Bubbel med tilltugg och en välfylld goodiebag ingår i biljettpriset

  • Inspirerande föreläsningar
  • Mängder med handfasta inredningstips
  • Stefan Nilsson delar med sig av de senaste trendspaningarna
  • Hanna Östberg delar tips och inspiration för ett vackert och funktionellt hem
  • Viveca Carlsson berättar om inredningsstilar från 1900-talets första hälft
  • Personliga tips
  • Mingel med inredningsintresserade
  • Träffa Hus & Hems redaktion
  • Bubbel & tilltugg
  • Goodiebag


Datum: 10 november 2022
Tid: 18:30-21:30

Plats: Norra Latin, Stockholm

Observera att detta event redan har ägt rum.

Klicka på videon för att se Stylingkvällen 2021Stora Stylingkvällens föreläsare 2022

Stefan Nilsson

Stefan Nilsson är en välkänd och underhållande föreläsare med fokus på de senaste trenderna inom inrednings och livsstil och medverkar regelbundet i tv men sina trendspaningar. Han kommer att ge perspektiv och insikter med en trendföreläsning inför 2022.

Hanna Östberg

Hanna Östberg är inredningsprofilen och bloggaren på Hus & Hem som brinner för renovering och spännande inredningsprojekt. På instagram heter hon @hannasanglar och med en lite udda förkärlek till kombon av dansk design och brittisk färgsättning i ett tornhus från 1916 bjuder bloggen och instagramkontot på allt från inredning, renovering, familjeliv och kattmys. Under Stora Stylingkvällen 2022 kommer hon att prata om hur man får till ett vackert hem som faktiskt fungerar i vardagen.

Viveca Carlsson

Viveca Carlsson, chefredaktör på Scandinavian Retro berättar om inredningsstilar från 1900-talets första hälft – från jugend och art nouveau, till art déco, Swedish grace, funkis och Swedish modern. Vad är typiskt, och hur ser du skillnad?


Årets Inredningsinspiratör


Under kvällen presenterar vi vinnaren av årets inredningsinspiratör. Personen kommer hålla föreläsning under kvällen och dela med sig utav sin expertis.

Här kan du läsa mer om dom nominerade.

Hanna Wendelbo

Hannes Mauritzson

Marie Olsson

Scroll to Top