Vinnaren är utsedd – här är Sveriges finaste stuga!

Omröstningen är avslutad och det är äntligen dags att presentera Sveriges finaste stuga!

Tidigare i vår sökte vi och Landfolk ”Sveriges finaste stuga” och nu har ni läsare sagt ert. Omröstningen är avslutad och vi kan äntligen presentera vinnaren: Anna Furubackens underbara röda stuga med vita knutar.

Om Annas stuga

Annas fritidshus är ett typiskt svenskt semesterboende, inbäddat bland åkrar och vacker natur. Det klassiska röda huset med vita knutar ger en känsla av nostalgi och för tankarna till den karaktäristiska bilden av hur det typiska svenska fritidshuset. Omgiven av skogar och ängar erbjuder denna idylliska miljö avkoppling och lugn nära naturen. En harmonisk idyll, med naturen som din närmaste granne. Anna tycker om den typiska ”torparstilen” och har inrett stugan med charmiga loppisfynd och personliga detaljer från olika resmål. Här har det varit viktigare att skapa en unik atmosfär har varit viktigare än stora renoveringar.

Vill du se mer av Annas stuga? Följ henne på Instagram här! Håll även utkik i Hus & Hem där vi kommer att publicera ett reportage med ännu fler bilder från stugan.

Rulla till toppen