Chefredaktörens favoriter just nu: “Te som påminner om popcorn”

Värmande kappa, te med smak av popcorn och ett inspirerande motiv. Karin Ohlsson-Leijon listar sina favoriter just nu!

Hus & Hems chefredaktör Karin Ohlsson-Leijon tipsar om nyheterna som ger extra guldkant just nu.


LÄS ÄVEN: Vårens nyheter på Åhléns 2024 – se bilderna och våra favoriter här!


Karin Ohlsson-Leijons favoriter:

1. Naturlig värme

När det är riktigt kallt är det skönt med en fårskinnspäls. Denna knälånga lammskinnskappa kommer från Singular Society och kostar 12 000 kr om man inte är medlem och 5 600 kr för medlemmar (medlemskapet kostar 95 kr/månad och ger rabatt på produkterna i webbshoppen). Du hittar Singular Society här!

2. Doft av Japan

Hinoki är en av Lilla Brukets mest populära dofter och nu lanseras en limiterad kollektion med kroppsprodukter med doften, som utgår från japansk cypress. Tvål, 450 ml, 320 kr, body lotion, 240 ml, 360 kr, handkräm, 70 ml, 280 kr. Du hittar doften här!


LÄS ÄVEN: Så inreder vi sovrummet våren 2024  – 6 trender


3. Konstsatsning

Way Gallerys nya satsning på posters av samtidskonstnärer gör det möjligt att köpa konstverk till låga priser. Motivet ”Botanic Spring” av Anna Mörner finns i tre olika storlekar, från 450 kr, Way Posters. Du hittar motivet här!

4. Popcornte

Jag dricker mycket te, men det japanska teet ”Genmaicha” var en ny och spännande upplevelse för mig. Teet som består av gröna teblad blandad med rostat ris har en mild smak som påminner om popcorn och kom från början till för att dryga ut teet med billigare ris. 99 kr/hg, Sibyllans Kaffe- och Tehandel. Du hittar det här!


LÄS ÄVEN: Styla soffbordet – 15 fina bilder att inspireras av!


5. Nytolkning

De klassiska tofflorna från Docksta har fått ett nytt uttryck med mönster av konstnären Johanna Roos. ”Gunilla Ballerina”, 1 600 kr, Docksta.

Scroll to Top