5 stora inredningstrender på TikTok just nu 

Rosa nyanser, vintage och rutiga golv – här är 5 stora inredningstrender på TikTok.

Plattformen TikTok har på relativt kort tid blivit en plats där nya trender föds – inom allt från skönhet till inredning. Vi har tidigare skrivit om ”dopamine decorating”, en hashtag som i runda slängar har 144 800 000 visningar. Här nedan listar vi 5 andra stora inredningstrender på TikTok just nu!

5 stora inredningstrender på TikTok just nu:

1. Quiet luxury

Trenden som präglade 2023 – inom allt från mode och skönhet till inredning var ”quiet luxury”. Och ännu är det inte riktigt dags att säga hejdå till trenden. På TikTok har hashtagen nämligen cirka 678 000 000 visningar. Så vad kännetecknar inredningstrenden under 2024? Material av hög kvalitet, trämöbler och plädar och kuddar i mustigare kulörer.

Foto Rowico Home

2. Vintage décor

Den här inredningstrenden har redan över 400 600 000 visningar på TikTok. Att inreda med vintagemöbler, konst som fyndats på auktion och andra andrahandsköpta inredningsdetaljer ger. hemmet karaktär och gör att det känns personligt.

Foto Derome

3. Barbiecore

Få har nog missat vilket genomslag Barbiefilmen fick under förra året. Helt plötsligt skulle naglarna målas rosa och i år tar rosa nyanser en större plats i inredningen. På TikTok har ”barbiecore” redan 277 100 000 visningar.

Foto Montana

4. Checkerboard décor

2024 blir året då rutiga mönster får större utrymme i våra hem! Med 153 600 000 visningar trendar ”checkerboard décor” stort på TikTok just nu. Vad det handlar om? Schackrutigta golv, rutiga mattor, rutiga handdukar och väggkakel i klassiskt rutmönster.

Foto Classic Collection

5. 70’s décor

70-talet är tillbaka i ny tappning – 64 100 000 visningar på TikTok talar sitt tydliga språk. Nu vill vi ha mörkt trä, lurviga mattor i fuskpäls, lackade ytor och sammet, gärna i en färgskala som går i rostfärgat, terrakotta och dovt grönt.

Foto Bloomingville

Källa TikTok, Vogue

Rulla till toppen