Vårens nyheter på Åhléns 2024 – se bilderna och våra favoriter här!

Mjuka pasteller, blommigt och lekfullt porslin – vårens och sommarens första nyheter på Åhléns är här. Spana in bilderna och våra favoriter!

Pastellfärger, skira gardiner, blommiga textilier och detaljer för det dukade bordet – nu släpper Åhléns nyheterna för våren och sommaren 2024.

Kollektionen innehåller bland annat temat ”New Essentials”, som bjuder på en mjukstart inför våren, med mjuka färger, blommigt och skira material. Ett annat tema är ”Virtual Spring” där klarblått, lime, rosa och silver tar plats.


LÄS ÄVEN: Våren 2024 på H&M Home – se bilderna här!LÄS ÄVEN: Ikea släpper nyheter för odlingssäsongen 2024 – spana in kollektionen här!


Franska rivieran inspirerar

Sista temat ”Lete” är inspirerat av sydligare breddgrader och franska rivieran med dess marina kultur, strålande sol och bad. I kollektionen visualiseras det med somriga ränder, klara kulörer och fiskdetaljer.

– Våren är en färgexplosion där vi leker med strukturer, färger och mönster genom hela säsongen. Jag är extra förtjust i våra krispiga bäddset, nya porslinsserier och inredningsdetaljer i organiska former som adderar vårkänslor och lyfter hemmet, säger Fredrik Palmquist, Creative Lead på Åhléns Home


LÄS ÄVEN: Första nyheterna 2024 från Ellos Home – se kollektionen!


8 favoriter från vårens kollektion hos Åhléns:

1. Mönstrat kuddfodral i beige och vitt

2. Skål i stengods ”Kira”, 79 kr.

3. Schackrutig lampa i blått och vitt

4. Skål i porslin ”Vallmo”, 299 kr.

5. Gult enfärgat bäddset ”May”, 499 kr.

6. Korg ”Adele”, 299 kr.

7. Ljuslykta ”Luma”, 99 kr.

8. Kuddfodral ”Jess”, 199 kr.

Kollektionen lanseras i butik och online på ahlens.se från och med februari.

Rulla till toppen