10 personliga badrum med fina inredningslösningar

Tapet, förgyllda speglar eller mysig spakänsla – här är 10 inspirerande badrum med fina inredningslösningar!

Behöver du inspiration för badrummet? Här bjuder vi på tio vackra badrum med personliga inredningslösningar!


LÄS ÄVEN: Ombonat och mysigt badrum – inredarens bästa knep


10 personliga badrum med fina inredningslösningar:

1. Ombonat i det lilla badrummet

Har du ett litet badrum? Skapa en effektfull och ombonad känsla med tapet och förgyllda detaljer. Det är även en bra idé att bygga in förvaring i väggen för att frigöra utrymme.

Foto Skandinaviska Shakerkök

2. Lantligt och romantiskt

Inspireras av det här fina badrummet och skapa en lantlig och romantisk känsla i badrummet. Den gröna blommiga tapeten tillsammans med de gröna badrumsmöblerna bildar en harmonisk känsla. Addera inredningsdetaljer som ljusstakar och en vas med blommor eller gröna växter.

Foto Dansani

3. Spakänsla

Låt återhämtning stå i fokus i badrummet. Ska du renovera? Då är sittbänk i duschen och extra sittplatser överlag bra idéer för ett badrum med större möjlighet till vila och återhämtning. Ska du inte renovera är det enkelt att få till en spakänsla med hjälp av fina handdukar, ljuslyktor, doftljus, växter och fina förvaringskorgar.

Foto Nordhem

4. Klassisk känsla

Stilrent och klassiskt – men med en modern twist är ledorden i det här badrummet. Nyckeln är gedigna material och få utvalda detaljer.

Foto Jonas Lundberg

LÄS ÄVEN: Så rengör du fogarna i badrummet – med enkla husmorsknepet


5. Fint tak

Sätt fokus på taket med tapet eller varför inte låta badrumstaket gå i en annan kulör än väggarna?

Foto Belarte Studio

6. Fokus på detaljer

Vill du göra badrummet lite roligare? Inred med fina detaljer – som tavlor, små förvaringsburkar, krukväxter och doftpinnar.

Foto Christina Kayser Onsgaard

7. Fönster i fokus

Om du har ett fönster i badrummet kan du passa på att göra en mysig hörna precis vid fönstret. Placera badkaret under fönstret eller gör en mysig sittplats där du kan sitta för att smörja in dig eller bara njuta av utsikten en liten stund.

8. Maxa med mönster

Inspireras av den brittiska, ombonade inredningsstilen! Väggen här är tapetserad med ”Compton” från Morris & Co och kaklet kommer från Byggfabriken.

Foto Johan Carlson

9. Extravagant

Inred badrummet med lyxiga detaljer i guld och addera en äldre möbel för ett badrum med karaktär. Den här skänken i gustaviansk stil är köpt på Dalarnas auktionsbyrå. Handfaten är köpta på Sidsid och har monterats ihop på plats.

Foto Maria Hansson

LÄS ÄVEN: Expertens bästa tips för en smidigare badrumsrenovering


10. Enhetlig känsla

De stora klinkerplattorna i det här badrummet kommer från Grespania och är egentligen avsedda för utomhusbruk. Här lägger de grunden för en enhetlig känsla i rummet. Bänken längs väggen kommer från Ikea.

Foto Anne-Line Bakken
Rulla till toppen