7 fina förvaringslösningar för hallen

På jakt efter fina förvaringslösningar till hallen? Här tipsar vi om 7 fina förvaringslösningar för hallen.

Förvaringsidéer för hallen kan man knappast få för många av. Här bjuder vi på 7 inspirerande förvaringslösningar!


LÄS ÄVEN: 5 anledningar till att hemmet snabbt blir stökigt – så löser du vanliga missarna


7 fina förvaringslösningar för hallen:

1. Plats för många

Är ni många familjemedlemmar som ska samsas om utrymmet i hallen? Då kan en platsbyggd förvaringslösning vara ett bra alternativ. Sätt upp en hylla med många krokar som löper längs hela väggen och kombinera med en platsbyggd sittmöbel med förvaring.

Foto Ballingslöv

2. Fint för väskan

Väskorna hamnar lätt på golvet eller tar upp onödig plats på krokarna i hallen. Låt istället väskan du använder mest få en alldeles egen plats. Hyllan Väskvhila från Dinie Design är formgiven för att passa olika slags väskor och finns i flera färger och storlekar.

Foto Dinie Design

LÄS ÄVEN: Snygg förvaring för hall och sovrum – 12 tips


3. Compact living

Har du ont om plats i hallen? Då finns det många smarta compact living-lösningar att inspireras av. Här blir spegeln och kroklisten som en enda enhet, för att frigöra viktigt utrymme i hallen.

Foto TÔNN Furniture

4. Korgar på väggen

Förvara mössar, vantar, halsdukar och andra oömma accessoarer i korgar på väggen. Genom att ha dem i korgar på väggen istället för exempelvis en byrå frigör du dessutom yta från golvet.

Foto Norrgavel

5. Utnyttja takhöjden

Maxa utrymmet i hallen genom att låta förvaringen gå från golv till tak, med stängd förvaring skapar du dessutom ett stilrent och snyggt intryck i hallen.

Foto Marbodal

6. Trendigt med mässing

Varma metaller som guld eller mässing har flyttat in i inredningen. Klassikern The Dots i mässing från Muuto är ett fint sätt att få in den trendiga metallen i hallen, samtidigt som du får ännu mer plats för jackor och annat som behöver hängas upp.


LÄS ÄVEN: Skapa smart och snygg förvaring i köket


7. Plats för stilleben

Inred hallen som resten av hemmet! Om du har plats för en byrå eller skänk i hallen blir det även en perfekt yta för vackra stilleben, belysning, växter eller snittblommor.

Foto Vedum
Rulla till toppen