Första nyheterna 2024 från Ellos Home – se kollektionen!

Mjuka kulörer, geometriska mönster och rundade former. Nu släpper Ellos Home första vårnyheterna för 2024!

Mjuka kulörer, lekfull belysning och textilier som ger hemmet en ombonad känsla – nu släpper Ellos Home sina första inredningsnyheter för våren 2024.

I den nya kollektionen samsas jordiga toner tillsammans med cremevitt, rosa och svart. Nyheterna bjuder dessutom på flera möbler med rundade, organiska former, rutiga mattor och material som trä, ull och linne.

– Med den här kampanjen vill vi förmedla en personlig, varm och lugn helhetskänsla med en härlig mix av material och mönster. Material och ytor som speglar kollektionen är marmorerat, kakeldetaljer och vackra, ljusa träslag i exempelvis masurbjörk. Vi smyger in mjuka och välvda former i både produkt och miljö. Trenden skapar vilsamma rum med vackra, genomarbetade detaljer, säger Jennifer Åhman, designchef på Ellos Home.

”Bort med de julröda tonerna och gör rum för vårens färgpalett där mjuka rosa och gula toner letar sig in och blandas med vårljuset. Mixa tidlös inredning med trendiga element för att få till ett personligt och mysigt hem.” Så beskriver Ellos Home nyheterna för våren 2024.

Du hittar kollektionen här!

Rulla till toppen