Premiär för Drömträdgården – här är allt vi vet!

I Drömträdgården får vi se hur deltagarna förverkligar sina största trädgårdsdrömmar. Här är allt vi vet om det nya programmet!

I det nya programmet Drömträdgården får vi följa människor från olika delar av landet som alla har en sak gemensamt – de vill förverkliga sina största trädgårdsdrömmar. Under programmets gång får man följa deltagarna under två somrar, från idé till färdigt resultat. Men man får inte bara kika in i trädgården, man får även följa deltagarnas liv. Att förverkliga sin dröm innebär en extra arbetsuppgift därhemma som ibland blir tung och påverkar relationen. För vissa blir det en nytändning, men ibland gör passionen för trädgården till och med att relationen tar slut.

Tittarna guidas genom programmet av trädgårdsingenjören Linnéa Dickson och Nicole Wilson, som tidigare formgett kreationer åt Lady Gaga och Rihanna men som numera i stället formger trädgårdar.

Foto SVT

Karibiskt paradis

I det första avsnittet får vi följa Pernilla och Henrik som vill förvandla sin lilla skånegård till ett karibiskt paradis med pool, utekök, och en vibe av Karibien. Och det ska gå fort, för om några månader ska de fira sin tionde bröllopsdag, givetvis i den nya trädgården.

Drömträdgården har premiär 28/11, kl 20.00 i SVT1.

Rulla till toppen