8 snygga och roliga sällskapsspel som platsar under granen

På jakt efter ett fint spel till den inredningsintresserade? Här tipsar vi om 8 snygga och roliga sällskapsspel som gärna får ligga framme.

Sällskapsspelet är Årets julklapp 2023 – något att samlas kring med nära och kära i oroliga tider. Vi har kollat in utbudet och och listat 8 fina favoriter som platsar under granen i år!

8 snygga och roliga sällskapsspel:

1. Inredningsspelet

Det svenska Inredningsspelet innehåller 220 roliga quizfrågor för den inredningsintresserade! Vilken färg hade soffan i Svensson, Svensson? Vad gör en tapetserare? Får man heta Ikea i förnamn? är exempel på frågor som dyker upp i spelet. Du hittar det här!

2. Yatzy

Det klassiska spelet yatzy – i extra fin förpackning från Printworks som gärna får ligga framme på soffbordet. Du hittar det här!

3. Retro

I spelet Retro får du svara på frågor som kretsar från 1950-talet till 2010-talet. Från Marilyn Monroe till Björn Borg, Millennie-buggen och svenska deckare. Poäng samlar du genom att svara rätt på frågor och jämföra roliga topplistor. Du hittar det här!

4. Chinese Checkers 

En annan klassiker som fått en ny snygg och färgstark kostym är denna. Brädspelet är ett av världen mest kända spel. Det här innehåller en vikbar bräda av kartong och färgstarka kulor och spelpjäser. Du hittar det här!

5. Icebreaker

Lätta upp stämningen på parmiddagen eller med kompisarna. Icebreaker innehåller 100 utmanande och spännande frågor som får dig att tänka över vem du är, vad du värdesätter och vad som ger dig energi. Spelet gör även att du lär känna dina vänner eller kollegor på ett lite djupare plan. Du hittar det här!

6. Jorden runt

Jorden runt är ett sällskapsspel med tema geografi och resor. Spelet innehåller roliga och utmanande frågor om allt från städer och länder till natur, mat och kultur. Du hittar det här!

7. Kalaha

Den här fina versionen av spelet Kalaha kommer i en poppig rosa nyans som blir en fin detalj i hyllan eller på soffbordet. Spelet är dessutom ett av världens mest populära spel. Du hittar det här!

8. Art of Backgammon 

Det här klassiska spelet ingår i Printworks koncept “Coffee Table Games”, vilket betyder spel som är så snygga att du vill ha dem på soffbordet. Spelet innehåller enkla instruktioner på engelska, tyska och franska. Du hittar det här!

Scroll to Top