Marie Olsson Nylander i kulörsamarbete med Alcro – tjuvkika på kulörerna här!

Nyligen släppte Marie Olsson Nylander en ny kollektion mattor för Ellos – och nu är det Alcros tur att att samarbeta med inredaren och entreprenören. I början av nästa år släpps en helt ny kulörkollektion med 14 jordnära kulörer, inspirerade av Maries favorittyger och minnen som hon samlat på sig genom åren. Kulörer som fångar…

Nyligen släppte Marie Olsson Nylander en ny kollektion mattor för Ellos – och nu är det Alcros tur att att samarbeta med inredaren och entreprenören. I början av nästa år släpps en helt ny kulörkollektion med 14 jordnära kulörer, inspirerade av Maries favorittyger och minnen som hon samlat på sig genom åren.

Kulörer som fångar ens blick

Alla kulörer har fått sina namn efter en stad, ett land eller annan plats och med de varma nyanserna vill Marie Olsson Nylander förmedla vänlighet, lekfullhet och kärlek. I kollektionen syns bland annat en intensiv vinröd, olika toner av beige och roa, en mjuk svart och dimmiga blåtoner. Tanken är att kulörerna ska fånga ens blick och alla nyanser är framtagna för att komplettera varandra.

– Jag vill uppmuntra människor att förändra och göra modiga färgval. Hemmet ska inte vara perfekt, utan fullt av liv, säger Marie Olsson Nylander.

Kollektionen släpps i januari 2024 på alcro.se och hos Alcros återförsäljare.

Rulla till toppen