Så hittar du äkta konst online – vilken stil passar ditt hem bäst?

Att inreda med äkta konst skapar ett unikt, hemtrevligt och inspirerande hem, men var börjar man leta för att hitta den perfekta tavlan? Med det digitala galleriet Artportable har det blivit lättare än någonsin.

Att hitta konst är inte helt enkelt, för det är inte alla konstnärer som är bra på att marknadsföra sig. Och visst är det trevligt att gå på vernissage och gallerier i jakt på ditt nya favoritkonstverk, men för att hitta något du verkligen vill köpa kan det krävas otaliga besök. Med Artportable har det blivit lättare än någonsin för konstnärer att nå ut med sina verk – och för dig att hitta unika konstverk som passar dig.

Är du konstnär och är nyfiken på att sälja din konst via Artportable? Läs mer på www.artportable.com/register

Artportable är en sajt som tusentals konstnärer använder dagligen för att lägga upp ny, spännande konst. Här hittar du allt till ifrån stora oljemålningar och små akvareller till unika installationer. Förutom alla konstverk som finns att se digitalt har Artportable också ett fysiskt showroom som du kan besöka på Södermalm i Stockholm.

Vi har gått igenom några av Artportables konstverk och valt ut ett fåtal som får illustrera en bråkdel av de konststilar du kan hitta på det digitala galleriet. Vilken stil passar ditt hem bäst?

1. Modern fotokonst


2. Abstrakta målningar


3. Inblick i en modern vardag


4. Mjuka akvareller


5. Konst med lokalanknytning


6. Politiskt och populärkulturellt


7. Unika skulpturer och installationer


Besök artportable.com för ännu mer inspiration!

Artportable finns även på Instagram: @artportable

Rulla till toppen