Hemma med Ernst – snart premiär för nya programmet med Ernst Kirchsteiger 

Ernst Kirchsteiger har återvänt till tv-rutan! Snart är det äntligen premiär för det nya programmet "Hemma med Ernst".

Hösten 2023 är Ernst Kirchsteiger åter tillbaka i tv-rutan för att inspirera tittarna. Programmet ”Hemma med Ernst” handlar precis vad det låter som – tittarna får följa med hem till Ernst. I den första säsongen, med premiär 26 september, får vi följa med till den vackra gården Nyckelby och under programmens gång kommer Ernst att dela med sig av inredningstips – som varken innebär avancerade byggen eller tekniska instruktioner. Det blir i stället fokus på hur man på ett enkelt sätt kan göra vackra saker själv.


LÄS ÄVEN: Lyxigt badrum med hjälp av återbruk – kika in och inspireras


I nya Hemma med Ernst blir det fokus på hur man kan göra saker själv i sitt hem istället för stora byggprojekt. Under åtta avsnitt kommer Ernst inspirera om hur vi med enkla medel kan skapa unika inredningsdetaljer och njutbara smakupplevelser. Men det handlar inte bara om att skapa det vackra, utan också om att finna glädjen och upptäcka det himmelska i vardagliga ting – en livsfilosofi i sig.

I det nya programmet Hemme med Ernst visar Ernst Kirchsteiger hur man kan skapa unik inredning med enkla medel. Foto TV4

LÄS ÄVEN: Renovera köket? Här är 7 smarta och snygga idéer att inspireras av


Njutbart hem

Ernst Kirchsteigers inredningsfilosofi går som en röd tråd genom seriens åtta avsnitt. Att med enkla medel skapa ett harmoniskt och njutbart hem är det viktiga, programmet bjuder även på matlagning och smakupplevelser.

Under programserien bjuds det även på matlagning. Foto TV4

LÄS ÄVEN: 5 smarta budgetknep som lyfter inredningen 


Premiären – gamla brädor och blå pasta

I det första avsnittet förvandlar Ernst gamla knoppbrädor till smart köksförvaring. Han bjuder dessutom på vackert blå vallmopasta.

Hemma med Ernst har premiär 26 september i TV4.

Rulla till toppen