Marie Olsson Nylander i nytt samarbete med Ellos – se mattorna här!

Jordnära kulörer och mjuka naturmaterial – nu släpper Ellos en ny mattkollektion med Marie Olsson Nylander. Se bilderna här!

Marie Olsson Nylanders mattor för Ellos har blivit en återkommande succé – och nu är det dags igen! Hon är inredaren och entreprenören som fått oss att drömma om en mer rustik inredningsstil med italienska influenser. ”Tunga som ett hems rötter” så beskrivs den nya mattkollektionen för Ellos, som precis som tidigare kollektioner är fylld av gedigna mattor som tar för sig.


LÄS ÄVEN: Bohemisk och lyxig känsla i sovrummet – 7 fina inredningsknepLÄS ÄVEN: Så får du mer ordning och reda hemma – inredningsexpertens bästa knep


– Marie Olsson Nylander gör inget annat än imponerar – igen och igen. Hennes fingertoppskänsla för detaljer och kvaliteter är fantastisk och resulterar i mattor som överträffar förväntningarna. Det finns verkligen något för alla – den som vågar lite mer och den som vill ha en lugnare grund, säger Jennifer Åhman, designchef på Ellos Home. 


LÄS ÄVEN: Kika in i designern Lisa Bengtssons unika hem: “Jag älskar mönstermix”


Jordnära palett

Rostfärgat, varma rödbruna nyanser, beige och gult är några av kulörerna som dyker upp i kollektionen. Alla är nyanser som känns karaktäristiska för Marie Olssons Nylanders inredningsstil och design.

– Naturmaterial kombineras med jordiga färger och eklektiska mönsterbilder. Den som vill investera i en unik handgjord matta som kommer kunna hänga med länge hemma har verkligen chansen nu!, säger Jennifer Åhman.

Mattkollektionen lanseras 14 september på ellos.se.

Rulla till toppen