Missa inte Hus & Hems inspirationskväll – möt kvällens föreläsare inom färg och färgsättning!

Den 12 oktober är det äntligen dags för Hus & Hems inspirationskväll! Under kvällen får du lära dig mer om färg och färgsättning och ta del av inspirerande föreläsningar och samtal. Läs mer om kvällens föreläsare här!

Finns det något härligare än färg och att hitta de rätta kulörerna i inredningen – oavsett om man rör sig i en dovare färgskala eller dras till starkare nyanser och vågade kombinationer! Färgsättning är både det roligaste och svåraste som finns och till höstens inspirationskväll har vi på Hus & Hem satt ihop ett program som garanterat ger både praktiska tips, kunskap och mängder av inspiration till nya färgval. Under kvällen får du bland annat träffa inredningsexpert Lena Nyholm och NCS Colours färgexpert Kennet Vrågård.

Under kvällen kommer vi även att dela ut priset Årets inredningsinspiratör – framröstad av Hus & Hems läsare!

Välkommen till Hus & Hems inspirationskväll!

Karin Ohlsson-Leijon, 
chefredaktör

Boka din biljett här – bokningen är öppen till 3 oktober.

På plats under kvällen:

Lena Nyholm – inredningsexpert, färgsättare och neurodesignexpert

Lena är en välkänd inredare som syns i olika tv-program bla Nyhetsmorgon och Husköp i blindo. Lena arbetar med både större och mindre inredningsuppdrag. Under inspirationskvällen kommer hon att prata om färgsättning i inredningen och hur man genom färgval och detaljer får hemmet att kännas varmt och välkomnande. 

Kennet Vrågård – färgexpert på NCS Colour

Kennet är färgexpert på NCS Colour, bolaget bakom NCS – Natural Colour System®. Du kommer att få ta del av hans färgskola och lära dig allt om hur man läser av NCS-beteckningar och på så sätt hittar den perfekta nyansen.

Viveca Carlsson – chefredaktör Scandinavian Retro

Viveca Carlsson är kvällens moderator under panelsamtalet. Viveca kommer leda oss genom frågor och svar ställda till våra gästföreläsare och vår egen chefredaktör Karin Ohlsson-Leijon.

Karin Ohlsson-Leijon – chefredaktör, Hus & Hem

Chefredaktör Karin finns på plats under kvällen, Karin kommer delta i panelsamtal för att prata trender ur inredningstidningens synvinkel. Det kommer också finnas utrymme för att ställa frågor kring färgsättning, inredning och trender under kvällen.

Scroll to Top