Inred med kvadratsmarta och multifunktionella möbler – 12 fina köptips

Möbler med flera funktioner är perfekt för den som har en liten lägenhet eller stuga och vill inreda kvadratsmart. Här har vi samlat 12 fina köptips!

För dig som bor litet har vi samlat våra bästa möbeltips för ett kvadratsmart hem, oavsett om det är en lägenhet eller stuga på landet. Välj bland nätt inredning och funktionella möbler med flera användningsområden – vilken är din favorit? 


LÄS ÄVEN: Inred ytsmart – 5 compact living-tips för få kvadrat


Inred med kvadratsmarta och multifunktionella möbler – 12 fina köptips:

1. Sidobord “Vault” från Ferm Living

Sidobordet ”Vault” har ett minimalistiskt uttryck och ändå bra förvaring, tillverkat i pulverlackat stål, h 50 cm, br 40 cm, 5 519 kr, Ferm Living. Du hittar det här!

2. Matbord “Kingston” från Bo Concept

Matbordet ”Kingston” har en inbyggd förlängningsskiva som ligger dold under bordsskivan, lä 160–230 cm, 11 490 kr, Bo Concept. Du hittar det här!

3. Sängstomme med förvaring från Ikea

”Tufjord” är en klädd sängstomme med inbyggd förvaring, 180 x 200 cm, 8 695 kr, Ikea. Du hittar den här!

4. Soffbord “Chiva” med förvaring från Bo Concept

Äntligen ett soffbord som kan gömma undan fjärrkontrollen och andra tråkiga ting. ”Chiva” kan också höja upp en del av bordsskivan tills den är i perfekt läge för dig, 11 190 kr, Bo Concept. Du hittar det här!

5. Skrivbord “Cupertino” från Bo Concept

Skrivbordet ”Cupertino” kombinerar arbetsyta och förvaring på ett innovativt sätt, lä 115,5 cm, tillverkat i grålackad ek, 8 139 kr, Bo Concept. Du hittar det här!


LÄS ÄVEN: Stylisten tipsar – inred smart och snyggt på liten yta


6. Bäddsoffa “Katten” från Sweef

Ursnygg bäddsoffa som finns i många färgställningar att välja bland, ”Katten” syns här i sammet och är 236 cm bred, 12 000 kr, Sweef. Du hittar den här!

7. Specialdesignat handfat från Compact Living Store

”Space Wash & Dry” är en kvadratsmart lösning för det lilla badrummet, ett specialdesignat handfat som placeras över en tvättmaskin, med ett dolt integrerat avlopp som går ner bakom handfatet, samt ett spegelskåp med 22 cm djup, pris från 19 000 kr, Compact Living Store. Du hittar den här!

8. 2-sitsbänk “Oda” från Broste Copenhagen

2-sitsbänken ”Oda” kan användas till både avställningsyta och sittplats, lä 110 cm, ca 4 800 kr, Broste Copenhagen. Du hittar den här!

9. Hängare “Irevik” från Jotex

Hängaren ”Irevik” har plats för både jackor, nycklar och plånböcker, tillverkad i bambu, h 170 cm, 799 kr, Jotex. Du hittar den här!

10. Slagbord “Norden” från Ikea.

Flexibla slagbordet ”Norden” sparar mycket plats när det fälls ihop och bjuder på bra förvaring med totalt 6 lådor, lä 26–152 cm, 2 795 kr, Ikea. Du hittar det här!

11. Bäddsoffa “Lycksele Lövås” från Ikea

Lilla bäddsoffan ”Lycksele Lövås” är en 2-sits bäddsoffa med tvättbar klädsel, br 142 cm, dj 100 cm, 2 995 kr, Ikea. Du hittar den här!


LÄS ÄVEN: Inredningsredaktören: 7 fina förvaringslösningar för hallen


12. Skrivbord “Berit” från Broste Copenhagen

Skrivbordet ”Berit” har flera tillval som gör att du kan anpassa möbeln efter dina behov, på bilden syns två detaljer i tyg som adderats. Toppskiva i grålack­erat askfaner och ben i pulverlackat stål, lä 120 cm, dj 60 cm, 8 119 kr utan tillbehör, Broste Copenhagen. Du hittar det här!

Scroll to Top