6 inredningsnyheter att hålla koll på i augusti 2023

Få koll på de senaste snackisarna inom inredning! Här har vi samlat 6 spännande inredningsnyheter i augusti 2023.

Vill du hålla koll på snackisarna inom inredning just nu? Här har vi samlat 6 spännande nyheter!


LÄS ÄVEN: 10 inredningstrender hösten 2023


6 inredningsnyheter just nu:

Hanna Hansdotters ljusstake i nya färger

Den redan ikoniska ljusstaken ”Rocky Baroque” av fantastiska formgivaren och konstnären Hanna Hansdotter som presenterades i våras kommer nu i tre nya färgställningar, ”Spicy Rose”, ”Glossy Glaze” och ”Emerald Green”. Som tidigare kommer den i tre storlekar, pris från 2 900 kr, från Kosta Boda.

Ny loungestol

Loungestolen ”Lucy” är designad med inspiration från arkitekturens grafiska och strama linjer. Den blå färgen får stolen att poppa och kan bli ett snyggt blickfång i ett hem. Gillar du inte blått finns det en uppsjö av färger att välja bland. Pris i detta utförande 4 499 kr, från Sofacompany.

Färgstark hyllning från Ikea

Kollektionen ”Nytillverkad” är Ikeas hyllning till den livliga och vågade andan som genomsyrade slutet av 70-talet och början av 80-talet. Utvalda favoriter från arkivet har plockats fram och kommer att säljas igen från och med den 29 september. Snygga och praktiska sidobordet ”Järlåsa” formgiven av Niels Gammelgaard kommer i både vitt och rött, pris 599 kr.

Minimalistiska lampor

När danska arkitekten och designern Mette Schelde formger lampor blir det rena linjer och tydlig funktion. Med ett stilrent minimalistiskt uttryck känns de redan så självklara i våra hem. Lampan som ingår i kollektionen ”MS” kommer som golv-, skrivbords- och bordslampa, tillverkade i stål, från Fritz Hansen.

Från kratta till sittplats

”Foku chair” är lika mycket en vacker skulptur som sittplats. Nyheten från 101 Copenhagen är designad av Kristian Sofus och Tommy Hyldahl som inspirerats från krattorna som används i de Japanska zenträdgårdarna.


LÄS ÄVEN: Chefredaktörens 5 favoriter i augusti: “en favorit är silverhalsbandet med en bläckfisk”


Rutiga drömmar

Det populära rutmönstret fortsätter in i hösten. Sängkläderna från Juna är tillverkade i 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull och kommer i tre storlekar. Prisexempel: 140×200 cm, 1 049 kr.

Rulla till toppen