Sommaren 2023 på H&M Home – se bilderna här!

Färgsprakande kulörer, mönstrade handdukar för stranden och snäckformade tallrikar – nu släpper H&M Home en ny kollektion för utomhussäsongen 2023. Se bilderna här!

Utemöblerna har plockats fram och högsäsongen för uteplats- och balkongliv väntar bakom hörnet. Lagom till dess släpper H&M Home en ny kollektion med utomhussäsongen i fokus. Inredningsdetaljerna för tankarna till iskall sorbet i starka färger och kollektionen bjuder bland annat på palm- och blommönster, höga asymmetriska vaser, rutiga sängkläder i glada kulörer och lekfulla ljusstakar.


LÄS ÄVEN: Ikea släpper kollektionen Nytillverkad – inspirerad av designklassiker från förr


Inredningsdetaljer i starka färger

Huvudtemat för kollektionen stavas Heta nyanser och färgskalan sträcker sig från varmt rosa och orange till grönt och blått. Trots att utomhussäsongen står i fokus passar produkterna i kollektionen även lika bra inomhus – såsom textilier, kuddar, glas och köksredskap.


LÄS ÄVEN: Vårens trender – enligt våra danska designfavoriter


Handdukar och stråväskor för stranden

I den färgsprakande kollektionen finns dessutom flera nyheter för stranden, bland annat randiga stråväskor i olika färger samt rosa, orange, gröna och blå strandhanddukar.

Kollektionen lanseras i butik och online den 27 april. Den svenska konstnären Alexandra Karpilovski kommer att måla skyltfönstret på konceptbutiken på Biblioteksgatan 11 samma dag.


LÄS ÄVEN: Stylisten tipsar: 5 tips för en fin sommardukning


Rulla till toppen