Marie Olsson Nylander i nytt samarbete med Ellos Home – se kollektionen här

Det är dags igen! Nu släpper Marie Olsson Nylander en helt ny, färgsprakande kollektion tillsammans med Ellos Home. Läs mer om kollektionen och se bilderna här.

Dröm dig bort till solvarma kullerstensgator, rosa husväggar och romantiska trädgårdar – nu släpper Marie Olsson Nylander en ny kollektion med Ellos Home. Den här gången står den bäddade sängen i fokus. Marie Olsson Nylander är för de flesta känd genom det hyllade programmet Husdrömmar Sicilien, där vi fått följa renoveringsresan av ett rosa hus på Sicilien.

Den nya kollektionen bjuder bland annat på en mönstrad sänggavel, vikvägg, madrass och vackert blommönstrade bäddset med retro-vibbar. Något som inspirerat kollektionen är tanken om att våga nytt och göra annorlunda – som att flytta till ett rosa hus på Sicilien.

– Det är sängkläder att åldras med, som passar in i alla typer av hem – ljusa, bullriga och stökiga, strama eller mystiska, säger Marie Olsson Nylander.

Idén är att produkterna ska fungera på olika sätt och i olika sammanhang. Uppdatera gästrummet med blommiga textilier, ta med den mönstrade madrassen ut i trädgården eller förnya det egna sovrummet med den blommiga sänggaveln.

– Jag hoppas kollektionen kommer att användas mycket och gärna – i vardagen, sommarstugan, i bilen, på stranden och på utflykten – allra mest vill jag att det ska vara som en gåva till dig själv, säger Marie Olsson Nylander.

Du hittar hela kollektionen här!

Rulla till toppen