Chefredaktören: ”5 favoriter i mars”

Färgstark kudde, spännande konstutställning och vacker ljushållare. Hus & Hems chefredaktör Karin Ohlsson-Leijon tipsar om nyheterna och detaljerna som ger guldkant i mars.

Hus & Hems chefredaktör Karin Ohlsson-Leijon tipsar om nyheterna som ger guldkant i mars.

1. Utställningstips

Vårens och sommarens stora utställning på Moderna museet är en retrospektivutställning med den gränsöverskridande amerikanska konstnären Laurie Anderson, visas 1 april till 3 september. Läs mer här!

2. Pixligt

Modehuset Kenzo har fått en nytändning under ledning av designern Nigo och till våren kommer en kollektion som utgår från en pixlig ros av företagets grundare Kenzo Takada. Hoodien kostar 590 euro på kenzo.com. Du hittar den här.

3. Soffkaramell

Den härligt färgstarka kudden med grafiskt mönster är sydd i hellinne, 50 x 50 cm, 795 kr, Chhatwal & Jonsson. Du hittar den här.

4. Per­sonligt smycke

Tove Janssons fina Muminalfabet finns nu som smycke i guld- eller silver­pläterad mässing, 698 kr, Skultuna. Du hittar det här.

5. Väldoftande & vacker

Den vackra ljushållaren i porslin med motivet ”Tropical Cranes” levereras med 6 mini­- doftljus med kardemummadoft, 674 kr, Rituals. Du hittar det här.

Rulla till toppen