Missa inte Trädgårdsdagen 2023

Den 21 maj välkomnar Hus & Hem till en unik och inspirerande dag på Norrvikens trädgårdar i Båstad.

Boka din biljett här!

Just när våren är som vackrast välkomnar Hus & Hem till en unik och inspirerande dag på Norrvikens trädgårdar i Båstad. Trädgården som anlades redan i början av 1900- talet är ett välkänt och uppskattat utflyktsmål för trädgårdsentusiaster från hela landet och på Hus & Hems Trädgårdsdag får du chansen att upptäcka parken, lära dig mer om trädgård och delta i en workshop just när magnolian och näsduksträden blommar. 

Programmet under dagen innehåller bland annat en guidad visning av trädgården, en föreläsning och samtal kring vårbruket i trädgården med Pierre Nestlog, trädgårdsmästare på Norrvikens trädgårdar, sittande lunch med kaffe och kaka i Orangeriet, mellanmål tillagat på stekhällar från vår partner Hällmark, en härligt inspirerande workshop med Hanna Wendelbo, där du själv får möjlighet att prova på hennes konstform Blomsterpill. Hanna Wendelbo är en välkänd mönsterdesigner som gjort mängder av tapetmönster och även en kunnig trädgårdspersonlighet med en särskild känsla för blommor. Hon har skrivit flera böcker om trädgård och skapande och hennes workshops i Blomsterpill brukar snabbt bli slutsålda. 

Det finns endast 72 biljetter till dagen och alla aktiviteter sker i mindre grupper om 18 personer, så vänta inte med att boka biljett.

Välkommen till en inspirerande och blomstrande trädgårdsdag på Norrvikens trädgårdar!

Karin Ohlsson-Leijon, chefredaktör

Boka din biljett här!

Rulla till toppen