Inspireras av julen 2022 på Granit

Adventsstjärnor i naturnära nyanser, detaljer för uterummet, dekorativa ljus och nyheter för det dukade bordet. Spana in julen på Granit 2022.

Naturinspirerade kulörer och ett stort fokus på belysning och det dukade bordet – julen 2022 på Granit är hä! I kollektionen möter det minimalistiska det jordnära och varma, bland annat i form av stjärnor i beige, korgar i naturmaterial och lekfulla ljus formade som kottar.

Dekorativa ljus

Dekorationerna är stilrena men med en lite lekfull touch – bland julnyheterna syns flera dekorativa ljus i olika former.

I julkollektionen hittar man dessutom flera varianter av adventsstjärnan, som går i toner av vitt och beige. Belysningsnyheterna rymmer även flera elljusstakar i trä.

Naturinspirerat i granen

Granits karaktäristiska stil och formspråk återkommer även i granen, vars pynt den här säsongen domineras av vackra pappersdekorationer men även julkulor i glas med Stig Lindbergs klassiska mönster.

Julfint i uterummet

Med kollektionen tar Granit även julfirandet ut i uterummet, med en ljuskrona i metall, bricka i ek och värmande textilier.

Du hittar julen på Granit här!

Rulla till toppen