Nordsjö har utsett årets färg 2023 – spana in den varma kulören här!

Den färgstarka och harmoniska naturen fortsätter att inspirera. Nu utser Nordsjö årets kulör för 2023 – och lanserar samtidigit fyra nya paletter.

Starka färger fortsätter att inspirera och nu utser Nordsjö årets kulör 2023 – en varm gul nyans som är inspirerad av de varma tonerna av skördade grödor. Den nya kulören har fått namnet Wild Wonder och för tankarna till naturens magi.

– Wild Wonder talar till oss på ett språk som vi instinktivt förstår, säger Ann-Charlotte Linde, kulörchef på Nordsjö.

Årets kulör Wild Wonder är en varm gul nyans som för tankarna till naturen.
Paletten Buzz Colours är inspirerade av den livliga biologiska mångfalden i ett fält fullt av gräs och ängsblommor. Den optimistiska paletten i gult, rosa och ockra tillför glädje och harmoni och hyllar styrkan i att arbeta tillsammans.

I samband med att årets kulör lanseras släpper Nordsjö även fyra nya kulörpaletter – Lush Colours, Buzz Colourss, Raw Colours och Flow Colours.

Paletten Lush Colours är inspirerad av växtfyllda trädgårdar, skogar och skogsmarker ger oss direktkoppling till naturen. Grönt, brunt och lila ger tillsammans med Wild Wonder en naturligt rofylld och hoppfull palett.

– Naturen är det som inspirerar oss och får oss att må bättre i våra liv och i våra hem. Det är därför hela vår kulörpalett för 2023 är inspirerad av naturens rytmer, säger Ann-Charlotte Linde, kulörchef på Nordsjö.

Paletten Raw Colours symboliserar naturens råmaterial med kulörer från torkat gräs, svamp och trä medan paletten Flow Colours bjuder på vackra nyanser från havet.

Rulla till toppen