Vackra och stilsäkra adventsstjärnor – här är våra favoriter!

På jakt efter en vacker adventsstjärna att hänga i fönstret? Här tipsar vi om 11 favoriter!

En av julens mysigaste dekoration är utan tvekan adventsstjärnan. Den här säsongen syns flera naturinspirerade varianter både när det kommer material och färg samtidigt som det klassiskt röda och vita fortsätter att sprida julkänsla i fönstret. Vi har spanat in utbudet och listat 11 favoriter inför advent.

11 vackra adventsstjärnor till advent:

1. Adventsstjärna från Markslöjd

Vacker adventsstjärna i vitt, i formen av en blomma från Markslöjd, 60 cm i diameter. Du hittar den här!

2. Adventsstärna från Watt & Veke

Adventsstjärnan Lotus från Watt & Veke påminner om en blomma och passar lika bra i fönstret som på väggen, 60 cm i diameter. Du hittar den här!

3. Adventsstjärna från Watt & Veke

En sober och stilren känsla får du med denna favorit från klassiska Watt & Veke. Stjärnan heter Athena och är vikt och limmad för hand, 50 cm i diameter. Du hittar den här!

4. Adventsstjärna från Globen Lighting

Bambu och rotting i formen av en klassisk adventsstjärna blir ett fint tillskott den här säsongen, 70 cm i diameter. Du hittar den här!

5. Adventsstjärna från Jotex

Handgjord adventsstjärna i bambu med många små LED-lampor som lyser fint i vintermörkret, 45 cm i diameter. Du hittar den här!

6. Adventsstjärna från Ellos Home

Den här vackra stjärnan är ett samarbete mellan Ellos Home och kreatören och fotografen Emily Slotte. Den detaljrika adventsstjärnan heter Engla och är tillverkad för hand, 45 cm i diameter. Du hittar den här!

7. Adventsstjärna från Watt & Veke

Låt en julröd adventsstjärna få flytta in i advent! Den här fina varianten heter Maja och kommer från Watt & Veke, 60 cm i diameter. Du hittar den här!

8. Adventsstjärna från Ellos Home

Den här naturfärgade och semitransparenta adventsstjärnan från Ellos Home blir ett fint och dekorativt inslag i julinredningen, 45 cm i diameter. Du hittar den här!

9. xxx

Du hittar den här!

10. Adventsstjärna från Star Trading

Papperstjärnan Cotton från Star Trading är klädd med tyg och passar perfekt in i det naturinspirerade hemmet, 60 cm i diameter. Du hittar den här!

11. Adventsstjärna från Markslöjd

En fin och stor pappersstjärna i vitt som sprider ett mjukt intryck i hemmet, 75 cm i diameter Du hittar den här!

Rulla till toppen