Här är julens kollektion från Ellos Home

Rustika detaljer, dämpad färgpalett och fint porslin för julbordet. Julen 2022 hos Ellos Home har landat. Se bilderna på kollektionen här!

Julen 2022 hos Ellos Home bjuder på rustika influenser och en dov, stämningsfull färgpalett, med nyanser av grönt, brunt, rött och beige. Med kampanjen och den nya kollektionen inför julen vill Ellos Home sänka kraven och påminna om vad julen handlar om – att koppla av, koppla bort och bara vara med dem som betyder mest.

”Oavsett om du vill skala upp eller ner, pynta varenda vrå eller bara lite grann har den här kollektionen nog något för dig. Så låt julen flytta in på dina villkor. Kravlöst.” kan man läsa hos Ellos Home.

Foto Ellos Home
Foto Ellos Home
Foto Ellos Home
Foto Ellos Home

I kollektionen samsas det traditionellt röda och gröna med naturmaterial, jordnära färger och dekorativa former. Det är även stort fokus på belysning och rustika dukningsdetaljer.

Foto Ellos Home
Foto Ellos Home
Foto Ellos Home
Foto Ellos Home
Foto Ellos Home

I samband med kollektionen delar Ellos Home dessutom med sig av 5 tips för ett vackert julhem.

5 tips från Ellos Home:

1. Sätt stämningen med rätt belysning! 

2. Byt ut en somrig ljusstake mot en mysig ljuslykta, eller en pastellton i soffan mot en mjuk röd färg.

3. Inför julen kan det vara mysigt att hänga upp något mer ombonande i sovrummen, som i övrigt kanske inte dekoreras så mycket inför högtiden. Om gardinerna känns som ett för stort projekt kan något så enkelt som en ny filt i soffan göra susen.

4. För den pyssliga kanske presentpappret kan komma till användning redan innan granen är inne, gör ditt eget pynt och häng upp i ett fönster!

5. Ändra dukningen för att få fram julkänslan vid middagsbordet. Byt ut underläggen, duken och ljusstakarna, addera in juliga färger och vintriga naturinslag som rönnbärskvistar, torkade apelsinskivor och kanelstänger.

Foto Ellos Home
Foto Ellos Home
Foto Ellos Home

Du hittar julens kollektion från Ellos Home här!

Rulla till toppen