Inspireras av jultrenden – 8 vackra dekorationsmistlar

Den klassiska misteln gör storstilad comeback julen 2022. Perfekt för granen, fönstret, i julriset eller dörröppningen. Vi har scannat utbudet och listat 8 vackra favoriter.

Misteln är en klassisk juldekoration som sägs bringa lycka. Julen 2022 gör misteln comeback i i form av vackra dekorationsmistlar i material som järn, mässing och silver. Vi har scannat av utbudet och listat våra 8 favoriter.

8 vackra dekorationsmistlar:

1. Dekorationsmistel från H&M Home

Guldfärgade dekorationsmistel i metall från H&M Home. Misteln har böjbara kvistar och ett satinband för upphängning. Du hittar den här!

Foto H&M Home

2. Julhänge från Pluto

Ett mistel-format julhänge från Pluto – perfekt att ha i granen eller julriset. Du hittar den här!

Foto Pluto

3. 4-pack mistlar från Cooee

Pynta granen, paketet, eller ljusstaken med en vacker dekorationsmistel i mässingspläterat rostfritt stål. Mistlarna från Cooee är 4×6 cm och kommer med guldtråd för upphängning. Du hittar dem här!

Foto Cooee

4. Julhänge från Lene Bjerre

Stilfull mistel från Lene Bjerre, tillverkat av polyresin. Julhänget hänger på ett tunt band och passar fint i fönstret eller julgranen. Du hittar den här!

Foto Lene Bjerre

5. Svart mistel från House Doctor

En mistel i en mer modern tappning hittar du hos House Doctor. Den här svarta misteln av järn och mässing passar i granen såväl som i dörröppningen. Du hittar den här!

Foto House Doctor

6. Mister i silver från Newport

Stilren mistel från Newport i silver med silverfärgat band för upphängning. Du hittar den här!

Foto Newport

7. Grön mistel från Oscar & Clothilde

En mer naturtrogen dekorationsmistel i grönfärgad metall från Oscar & Clothilde. Den vackra misteln har dessutom små fina, guldfärgade dekorationskulor. Du hittar den här!

Foto Oscar & Clothilde

8. Mistell i metall från Mio

Den här misteln är tillverkad av järn och blir en fin dekoration i julinredningen. Den passar både att ha hängande och liggande. Du hittar den här!

Foto Mio
Scroll to Top