Hitta oväntade ytor för förvaring​ – bästa tipsen

Hur mycket förvaring du än har, så räcker den ändå inte till. Känner du igen den känslan?

Enligt Elfas förvaringsrapport är nästan en av fyra personer frustrerad över sin förvaring. Samtidigt säger många att de mår bättre av att ha ordning hemma. Som tur är går det att få till bra förvaring. Med hjälp av Elfas flexibla hyllor och lite klurighet kommer du långt.

Elfas förvaringsexpert Christine Dalman

Knepet är att dra nytta av dina oanvända ytor. Vrån under trappan, väggen vid snedtaket och hörnet i vardagsrummet kan enkelt förvandlas till värdefulla förvaringsutrymmen. Tack vare hyllplan i olika bredd och djup kan din hylla också få flera funktioner. Särskilt om du bor litet är det perfekt med hemmakontor, tevebänk och bokhylla i ett. Ett hållbart och mångsidigt hyllsystem är helt enkelt en riktigt bra investering för hemmet.

Elfas förvaringsexperts bästa tips för bättre förvaring

1. Hitta outnyttjad plats i ditt hem. Utrymmen under trappor eller snedtak är typiskt knepiga. Kombinera väggskenor och hyllplan i olika längd och bredd och använd ytan till smart förvaring.

2. Måttanpassa din förvaring. Eftersom du kan såga i både väggskenorna och hyllplanen, kan du enkelt kapa och anpassa dem till nästan vilket utrymme som helst.

3. Ta strid mot stöket. Förvara småsaker, skor och kläder på dörren. Lätt åtkomligt för alla.

Vill du få fler förvaringstips? Besök elfa.com!

Rulla till toppen