Nu inreder vi med låg säng – 5 fina alternativ

Föredrar du den minimalistiska stilen i sovrummet? Inspireras av den japanska inredningsstilen och låt en låg säng sätta tonen. Här är 5 fina alternativ.

Inspireras av den japanska inredningsstilen och låt en låg säng ta plats i sovrummet. Fulländar stilen gör du enkelt med flera lager mysiga bäddtextilier och en riktigt mjuk matta.

Inred med låg säng – 5 fina alternativ:

1. Sängram i trä

Sängramen Futo från Jotex är tillverkad av FSC-certifierad massiv furu. Här möts den nordiska stilen med den japanska. På baksidan av sänggaveln finns två hyllplan – perfekt för böcker och tidningar. Du hittar den här!

Sängen Futo från Jotex. Foto Jotex

2. Sänggavel i linne

Uppdatera din låga säng med en vacker sänggavel i linne. Den här gaveln är från kollektionen Simplicité som inredaren Pella Hedeby designat exklusivt för det svenska varumärket Sérénité. Den minimalistiska kollektionen består även av en sängkappa och ett överkast tillverkat i linne och hampa. Allt i kollektionen går i mjuka naturnära nyanser. Du hittar den här!

Sänggavel, sängkappa och överkast från Sérénité. Foto Sérénité

3. Fint med förvaring

I sängen Ziggy från Karup Design finns sex öppna förvaringsfack med plats för allt från böcker till fina inredningsdetaljer. Sängen är inspirerad av japansk design och tillverkad i FSC-certifierad massiv furu. Du hittar den här!

4. Rundade former

Mjuka och rundade former på möbler är en trend som hängt med flera säsonger och är perfekt för den som vill skapa en mjuk och inbjudande känsla i hemmet. Sängramen Dermy från Jotex är vadderad med en stomme av FSC-certifierad furu och plywood. Du hittar den här!

Sängen Dermy från Jotex. Foto Jotex

5. Låg säng på ben

Vill du inte ha en säng direkt på golvet? Sängen Elan i massiv furu från Karup Design har ben som gör att den kommer upp en liten bit från golvet. Du hittar den här!

Sängen Elan från Karup Design. Foto Karup Design
Scroll to Top