12 inredningsdetaljer som höjer mysfaktorn i höst

När höstmörkret faller är det många som längtar efter ett skruva upp myskänslan inomhus ett snäpp. Här tipsar vi om 12 fina inredningsdetaljer som höjer mysfaktorn i höst.

En mjuk pläd, tända ljus eller en mysig matta. När höstmörkret faller och vinden viner utanför fönstret blir myskänsla i hemmet viktigare. Här tipsar vi om 12 inredningsdetaljer som höjer mysfaktorn i höst.

12 inredningsdetaljer för ett mysigt hem:

1. Hög vas i glas från H&M Home

Den här glasvasen i beige eller mörkgrått passar fint till höstens torkade kvistar och vackra grenar. Du hittar den här!

2. Kuddfodral från Ikea

Det här blommiga kuddfodralet från Ikea med mönster av designern Hanna Wendelbo blir en fin detalj i soffan. Du hittar det här!

3. Doftpinnar från Himla

Sprid väldoft i hemmet med fina doftpinnar! Perfekt detalj på sängbordet eller badrumshyllan. Doftpinnarna från Himla finns i två olika dofter. Du hittar dem här!

5. Rislampa från H&M Home

Mysig belysning är A och O för en stämningsfull höstkänsla hemma. Den här rislampan från H&M Home sprider ett varmt, mjukt ljus i rummet. Du hittar den här!

6. Ljusstake från Ferm Living

Låt ljustaken bli ett fin statement-detalj på matbordet! Den här ljusstaken från Ferm Living är lika vacker med och utan ljus. Du hittar den här!

7. Överkast från Ellos Home

Låt sängen få ny skrud i form av ett överkast i en höstlig nyans. Det här överkastet från Ellos Home finns i flera olika färger. Du hittar dem här!

8. Brun ljuslykta i glas från H&M Home

Finns det något mysigare än tända ljus inomhus under höst- och vinterhalvåret? Vi tror inte det. Den här fina varianten i brunt blir ett fint tillskott i inredningen. Du hittar den här!

9. Ryamatta i ull från Ellos Home

I den här mjuka ullmattan skulle vi gärna låta fötterna få landa en kylig höstmorgon. Mattan är från det hyllade designsamarbetet mellan Ellos och Marie Olsson Nylander. Du hittar den här!

10. Ullpläd från Spira

Inget höstmys utan en riktigt härlig pläd – eller hur? Den här rostfärgade pläden är tillverkad i mjuk merinoull. Du hittar den här!

11. Ljus från Ferm Living

Inredningsdetaljer med mjuka former skapar en mjuk och harmonisk känsla i hemmet. De här annorlunda ljusen från Ferm Living blir en stilsäker detalj hemma i höst. Du hittar dem här!

12. Bordslampa från Menu

På jakt efter en ny bordslampa som lyser upp i hemmet? Då är den här dekorativa lampan från Menu ett fint alternativ. Du hittar den här!

Rulla till toppen