9 stilsäkra möbler i trendigt teddymaterial

Haka på trenden och uppdatera hemmet med en mjuk och mysig möbel klädd i trendigt teddymaterial. Här listar vi 9 fina favoriter just nu!

1. Sittpuff från Ellos Home

Ge vardagsrummet eller sovrummet en ombonad känsla med hjälp av en fluffig sittpuff. Den här vita sittpuffen kommer från Ellos Home och är klädd i tuftad och mjuk bomull. Köp den här!

2. Fåtölj från Melimeli

Uppdatera hemmet med den här mjuka möbeldrömmen, klädd i mysigt teddytyg. Köp den här!

3. Bouclé-klädd fåtölj från Menu

Stilsäker fåtölj i skandinavisk design med brasilianska influenser. Fåtöljen är klädd i trendigt bouclé-tyg och stommen tillverkad i massiv ek. Köp den här!

4. Puff med ben från Ellos Home

Den här annorlunda och fina puffen på tre ben blir ett fint tillskott i hemmet. Köp den här!

5. Fåtölj från Jotex

Mysig fåtölj klädd i mjukt teddytyg från Jotex, med ben i blankt rostfritt stål. Köp den här!

6. Soffa från Jotex

En soffa i teddymaterial skapar en mysig och ombonad känsla i vardagsrummet. Soffan Austin kommer från Jotex och har plats för tre personer. Köp den här!

7. Fåtölj från Ellos Home

Den här säsongen finns en uppsjö teddyklädda fåtöljer att välja mellan, bland annat den här stilsäkra varianten från Ellos Home Köp den här!

8. Soffa från Sofacompany

Rundade, mjuka former passar perfekt ihop med det mysiga teddytyget. Den här 3-sitssoffan heter Paula och kommer från Sofacompany. Köp den här!

9. Sittbänk från Melimeli

Förgyll hemmet med en gosig och härlig sittplats! Den här sittbänken kommer från Melimeli och passar lika bra i hallen som i sovrummet. Köp den här!

Rulla till toppen