Marie Olsson Nylander i nytt samarbete med Ellos Home – se mattkollektionen

Efter tidigare succésamarbetet är det åter igen dags. Nu släpper Ellos Home en ny mattkollektion tillsammans med Marie Olsson Nylander – se mattorna här!

Förra året fick Marie Olsson Nylanders första mattkollektion med Ellos Home se dagens ljus – och den som ville knipa en matta fick vara snabb, då kollektionen sålde slut direkt. Nu är det åter igen dags för ett stilsäkert succésamarbete. Även den här gången står mysiga mattor i naturmaterial i fokus.

Foto Ellos Home
Inredaren och kreatören Marie Olsson Nylander. Foto Ellos Home
Foto Ellos Home
Foto Ellos Home

– Jag ville skapa en mjuk och jordig kollektion i naturmaterial. För många är mattan basen i rummet – man möblerar och inreder utifrån den och det har jag haft i åtanke. Samtidigt hoppas jag att det finns något även för de som slänger in en matta när allt annat är klart. Jag tycker att kollektionen har allt, både utropstecknet – wow:et liksom – och en grund att fortsätta från, säger Marie Olsson Nylander om kollektionen.

Foto Ellos Home
Foto Ellos Home
Foto Ellos Home
Foto Ellos Home

Marie Olsson Nylander beskriver att hon den här gången vågat ta ut svängarna mer än sist.

– Den stora skillnaden från min förra mattkollektion är väl att jag vågat ta ut svängen lite till nu, göra mattorna lite mera, lite tyngre, lite modigare. Samtidigt är det så i min inredning att allt ska kunnas knytas samman – så har du en matta från förra kollektionen så passar den väldigt fint ihop med den nya, säger Marie Olsson Nylander.

Foto Ellos Home
Foto Ellos Home
Foto Ellos Home
Foto Ellos Home

Kollektionen släpps den 15 september – du hittar den här!

Rulla till toppen