Så inreder du med trendigt jordnära toner

Hösten 2022 bjuder på en trendigt jordig palett som gärna får ta plats i hemmets olika rum. Så här enkelt får du till inredningsstilen hemma.

Jordiga toner är en trend som håller i sig även hösten 2022. Vill du inreda med den harmoniska och rogivande färgskalan? Här tipsar vi om hur du får till inredningsstilen i några av hemmets olika rum.

Så inreder du jordnära i sovrummet, vardagsrummet, köket och hallen:

I sovrummet

En jordnära inredningsstil i sovrummet är kanske allra enklast att lyckas med. Byt sängkläder till nya i jordnära nyanser, satsa på ett stort härligt överkast i en brun eller beige kulör och fyll sängen med kuddar i den jordnära paletten. Addera torkade kvistar, naturfärgade krukor och sandfärgade lampskärmar.

Foto Ferm Living
Foto Ellos
Foto Markslöjd

I vardagsrummet

Vill du skapa den jordnära inredningsstilen i vardagsrummet? En stor vacker matta i en jordig ton blir en fin bas, fyll sedan på med inredningsdetaljer i jordnära nyanser men även med mer kontrastrika i svart eller vitt. Soffan är en annan viktig pusselbit för att lyckas med den jordnära stilen. En vit, beige, brun eller mörkröd soffa passar fint in i den trendiga inredningsstilen. På många soffor går det ofta att byta soffklädsel – ett enkelt knep som gör stor skillnad.

Foto Chhatwal & Jonsson
Foto H&M Home
Foto Ellos

I köket

Måla luckorna i en jordnära nyans eller byt bänkskivan till en i natursten om du är ute efter en större förändring. Men det går även få in den jordiga paletten med hjälp av köksshanddukar, brickor, lampor, vaser och andra detaljer på köksbänken.

Foto Rowico Home
Foto Ellos
Foto Bricmate

I hallen

Skapa den naturnära inredningsstilen i hallen genom att inreda med en skänk, kroklist eller skohylla i trä och en matta i en beige eller annan jordnära färg. Utöver det är nyckeln att fokusera på detaljer! Bygg en tavelvägg med olika motiv i den vackra färgskalan, välj en lampa med beige eller brun skärm eller gör ett trendigt stilleben på hallbänken.

Foto Ferm Living
Foto Boråstapeter
Scroll to Top