10 fantastiska kök vi älskar just nu

Är du på jakt efter inspiration för köket? Här har vi samlat våra 10 favoritkök just nu!

1. Gula varma toner tillsammans med blå luckor är en vinnande kombination i köket. Addera en vägghylla i trä och vackra kvistar på köksbänken för en fin helhet.

Foto Kvänum

2. Här möter den lantliga stilen den mer moderna industriella – i form av kaklad vägg, rustikt träbord och charmigt fönster över köksbänken.

Foto Picky Living

3. Ett stilrent men lekfullt kök skapar du genom att hålla basen neutral kombinerat med mer färg- och formstarka detaljer såsom stolar och lampor.

Foto Himlekök

4. Tegelväggen gör comeback i köket! Gärna i kombination med luckor i mörkt trä och bänkskiva i sten.

Foto Luxaflex

5. Lyxigt och flärdfullt med vita ytor och marmor. Vill du skapa stilen utan att renovera hela köket? Låt detaljer som blanka ljusstakar, en vas med snittblommor och en extravagant lampa göra jobbet.

Foto Himlekök

6. Kök i trä dominerar ljust nu – och vi får inte nog av luckor i ljusa träslag som karaktäriserar den skandinaviska köksstilen.

Foto Himlekök

7. Ett shakerkök är lika snyggt som det är klassiskt och tidlöst.

Foto Himlekök

8. Det vackra lantköket går aldrig ur tiden! Lyckas med stilen genom att satsa på en harmonisk färgskala och öppen förvaring.

Foto Marbodal

9. Vill du inte ha trä i hela köket? Då är det här ett kök att inspireras av!

Foto Himlekök

10. Trä och sten är en självklar kombination för ett stilsäkert kök. Låt både bänkskiva och stänkskydd vara i sten för en fin helhetskänsla.

Foto Bricmate
Scroll to Top