5 stilar för vardagsrummet att inspireras av

Vill du förändra vardagsrummet inför hösten? Här tipsar vi om 5 stilar att inspireras av!

Längtar du efter en ny känsla i vardagsrummet? Ibland behövs inte mycket för att få till en helt ny inredningsstil. Här tipsar vi om 5 stilar att inspireras av.

1. Färgklickar

Pigga upp vardagsrummet genom att addera detaljer och möbler i vackra pastellfärger, till en i övrigt ljus och mer neutral bas.

Foto Sofacompany

2. Naturen flyttar in

Bruna toner, möbler och detaljer i trä, svarta kontraster och taktila textilier – låt naturen flytta in och inspireras av den här stilen som för tankarna till en riktigt ombonad höst.

Foto Markslöjd

3. Luftiga toner

Låt vardagsrummet kännas som ett fluffigt moln! Knepet är att inreda med ljusa toner men i olika nyanser. Vita linnegardiner och en fluffig naturfärgad matta blir pricken över i:et.

Foto Classic Collection

4. Modernt och bohemiskt

Gillar du den mer bohemiska känslan? Då är den här stilen för vardagsrummet något att inspireras av. Här samsas mönstrade kuddar i olika färger med en mönstrad matta, ljus enfärgad soffa och givetvis – en klassisk Monstera.

Foto Chhatwal & jonsson

5. Grönskande oas

Låt sommaren få följa med in i vardagsrummet i höst genom att låta gröna växter ta ordentligt med plats och fokus. Satsa på växter i olika storlekar och former för en dynamisk och levande känsla.

Foto Bloomingville
Rulla till toppen