Få dina paket direkt hem – med en större postlåda

”Ditt paket var för stort för att delas ut i din postlåda”. Vi har alla fått det där sms:et och måste ta oss till närmsta ombud för att få våra paket. Med en postlåda från Berglund kan du ta emot fler paket hemma och minska besöken hos ditt ombud.

Berglund har flera olika post/paketlådor för att du ska kunna hitta den rätta för just dig. Vi har valt ut två att titta lite närmare på två av dem, och de har flera saker gemensamt:
– Paketpostlådorna är rymliga och kan ta emot större paket än vanliga brevlådor.
– Har ett smart HandStop som förhindrar objudna att komma åt din post via inkastluckan.
– Kraftiga lås med externt väderskydd som hindrar smuts och fukt att tränga in.
– Stabil konstruktion som gör paketpostlådorna tåliga och väl förberedda för skandinaviska väderförhållanden.
– Tillverkad i Berglunds högsta plåtkvalitet med 10 års garanti mot genomrost.

Populär paketpostlåda

Berglund SP350 är en mellanstor paketpostlåda med inkast i topplocket, som rymmer både paket och daglig post. SP350 är enkel att monteras på Berglunds uppsättningsstativ Forma Flex eller Post-stick Flex så att du kan sätta upp den precis där du vill ha den.

Läs mer om SP 350 här!

Rymlig paketpostlåda

Berglund MP3500 är en rymlig paketpostlåda med en innerhylla som går att flytta för att du själv ska kunna välja om du vill ha en volym på 30 eller 50 liter. MP3500 monteras enkelt på markfästet EasyMount eller Jordankare.

Läs mer om MP3500 här!


Om Berglund
Berglund® grundades 1897 och erbjuder kvalitetsprodukter för hem och trädgård, med fokus på ett skandinaviskt formspråk och funktionella lösningar i tiden. Med sin långa historia slår de vakt om den svenska hantverkstraditionen i en modern tappning. De står för form, funktion och en kvalitet som klarar tuffa, skandinaviska väderförhållanden under många år.
Läs mer om Berglunds smarta produkter på berglund-sweden.se!

Rulla till toppen