8 snygga fläktar som svalkar dig i sommar

Under varma sommardagar kan lite efterlängtad svalka vara på sin plats. Här tipsar vi om 8 fläktar som både svalkar och blir en stilsäker inredningsdetalj inomhus.

Varma sommardagar i all ära – men när temperaturen kryper uppåt kan det vara skönt med lite välbehövlig svalka. Låt fläkten bli en snygg inredningsdetalj samtidigt som den gör inomhusmiljön mer behaglig. Här listar vi 8 stilsäkra fläktar som svalkar dig i sommar.

8 snygga fläktar för en skön sommar:

1. Golvfläkt från Cleverio

En bladlös golvfläkt med 9 hastigheter som kan styras både genom en app och med medföljande fjärrkontroll. Köp den här!

2. Fläkt i bambu från Stadler

En retroinspirerad fläkt formgiven av Carlo Borer. Den har en ram av bambu och fläkten har tre olika hastigheter att välja mellan. Köp den här!

3. Pelarfläkt från Tristar

En enkel och stilsäker pelarfläkt på 79 centimeter från Tristar. Fläkten har tre hastigheter. Köp den här!

4. Pelarfläkt från Dyson

Den här minimalistiska och bladlösa pelarfläkten från Dyson har en Air Multipler-teknik och ska generera en jämn luftström i rummet. Köp den här!

5. Golvfläkt från Stadler

Föredrar du det stilrena med med en edge? Då är den här grå fläkten från Stadler ett fint alternativ. Fläkten har tio justerbara hastigheter och är enligt leverantören både tystgående och kraftfull. Köp den här!

6. Golv- och bordsfläkt från Xiaomi

Fläkten Mi Smart Standing Fan har en justerbar höjd och kan därför användas som både golv- och bordsfläkt. Den har dubbla fläktblad som ska skapa känslan av naturliga vindar. Köp den här!

7. Bordsfläkt från Emerio

Svart stilren bordsfläkt med tre olika hastigheter. Runt bladet finns ett säkerhetsgaller av metall för att förhindra skador eller att föremål kommer in i fläkten. Köp den här!

8. Pelarfläkt från Emerio

En svart hög pelarfläkt på 120 centimeter från Emerio. Fläkten har flera olika inställningar som styrs med fjärrkontroll. Köp den här!

Rulla till toppen