Trendiga och svala linnelakan – 10 köp

Sängkläder i linne är inte bara mjukt och svalt att sova i, det gör även sovrummet extra vackert. Vi har scannat av utbudet just nu och listat 10 favoriter – från påslakan till hela bäddset

Påslakan i linne är mjukt att sova i och blir bara vackrare med tiden. Det slitstarka materialet är dessutom perfekt att sova i sommartid då materialet absorberar fukt vilket gör att sängkläderna blir svala och sköna att sova i. Här listar vi våra 10 favoriter just nu!

Trendiga och svala linnelakan – 10 köp:

1. Påslakanset i linne från H&M Home

Enkelt påslakanset i mjukt linne. Påslakanet knäpps nedtill med dolda tryckknappar i metall och örngottet har kuvertöppning. Köp det här!

2. Påslakanset i linne från Ellos Home

Påslakanset i tvättad linne, av franskt lin. Påslakanet har tryckknappar i nederkant. Köp det här!

3. Dubbelt påslakanset i linne från H&M Home

Ett dubbelt mjukt påslakanset i tvättat linne. Påslakanet knäpps nedtill med dolda tryckknappar i metall. Setet kommer med två örngott med kuvertöppning. Köp det här!

4. Randigt påslakanset i linne från Ellos Home

Påslakanset i tvättad linnekvalitet av franskt lin med garnfärgade rosa ränder. Påslakanet har tryckknappar i nederkanten. Köp det här!

5. Påslakan i linne från Lovely Linen

Det här påslakanet är specialtvättat och tillverkat i hundra procent europeiskt lin. Knäpps med tryckknappar i nederkant.  Köp det här!

6. Påslakan i tvättat linne från Himla

Ett tunt vävt påslakan i linne från Himla. Linnet har tvättats efter sömnad för att få en mjuk och skön känsla och lakanet behöver inte strykas. Köp det här!

7. Randigt påslakan i linne från Lovely Linen

Ett randigt påslakan vars något tätare väv ger en tunnare och luftig känsla. Påslakanet är tillverkat i hundra procent europeiskt lin och specialtvättat för en extra mjuk struktur. köp det här!

8. Påslakan i linne från Mille Notti

Ett klassiskt vitt påslakan i hundra procent mjukt, tvättat linne. Köp det här!

9. Påslakan i linne från Lovely Linen

Ett påslakan i specialtvättat linne, från hundra procent europeiskt lin. Finns i flera olika färger. Köp det här!

10. Mönstrat påslakanset i linne från Ellos Home

Sätt färg på inredningen med ett mönstrat påslakanset i linne. Det här setet i tvättad linnekvalitet av franskt lin har ett tryckt mönster och påslakanet försluts med tryckknappar i nederkant. Köp det här!

Scroll to Top