Uteplats med mjuka former och lättskött tegelgolv – kika in

Den här uteplatsen är den perfekta förlängningen av huset – med två fina platser att sitta på och en terrass med rött tegelgolv.

Skapa en mysig utemiljö med en altan i mjuka former och golv av rött tegel. Färgen bryter av fint mot det vita huset och ger värme till miljön. Här har man skapat två olika sittplatser och många platser för krukor.

Runda former omger denna sittplats, där rabatterna har fått plats på båda sidor. Husets hårda hörn har mjukats upp av en cirkelformad buxbomshäck med klot innanför.
Fint grupperade krukor. Här står lagerträd tillsammans med dahlia och kronärtskocka.

Matgruppen är praktiskt placerad i direkt anslutning till huset, omgärdad av mjuka buxbomshäckar och krukor med lagerträd, kronärtskocka och dahlia. Balkonglådorna är fyllda med solälskande pelargoner. I rabatten växer buxbomsklot tillsammans med blå riddarsporrar och ljuvliga rosor.

I skuggan av stugan står mängder av krukor med funkia som skapar en härlig miljö med sina vackra gröna blad. I hörnet växer en klätterhortensia.
Härliga korgstolar där man kan sitta bekvämt och i skydd av vinden.

Sittplatsen med korgstolar är placerad i ett läge skyddat från vinden med väggar på tre sidor. Här sitter man också omgärdad av mjuka buxbomshäckar och många krukor med funkia. Hela området är skapat med runda linjer som gör att altanen smälter väl ihop med trädgården. Med växtlighet nära inpå ges en härlig känsla av att sitta mitt blad de vackra blommorna.

Den murade väggen ger skydd från vinden på de skånska fälten. Med rabatten inpå kan man njuta av trädgården på nära håll.

Tegel är lättskött och tåligt, ett material som håller länge. Ge gärna plats åt rabatter som vid knuten på huset, där man mjuka upp den hårda linjen med en halvrund rabatt.

Scroll to Top