Danska märket lanserar ny kollektion solglasögon – med sommarens modefärg 

I sommar ser vi rosa överallt, och det även när det kommer till solglasögon, vilket danska MessyWeekend tydligt visar i sin nya kollektion.

Det danska solgasögonmärket MessyWeekend har lanserat sin vår/sommarkollektion för 2022. Vi har fått kika på den och trendfärgen är tydlig. Rosé och rosa och även champagne är nya inslag och syns i såväl bågar som glas. Här är tre utvalda modeller – vilken passar dig bäst?

1. Moderna cateye-bågar

Modellen RITA är ny för SS22-kollektionen, och är ett par klassiska solglasögon i modell större. De runda linserna är lätt cateye-formade som ger bågarna en feminin karaktär. Förutom färgen Rosé så finns RITA även i Black, Tortoise och Champagne, som alla passar till i stort sett vilken outfit som helst. Pris: 1000 kronor.

2. Tidlösa bågar

Unisexmodellen NEW DEPP har en klassisk rund form som passar de flesta ansiktsformer. Denna bästsäljande modell har UV400-linser och finns bland annat i storsäljaren Champagne samt Green Crystal, Bottle Green och Amber – och nu även i Rosé. Pris: 850 kronor.

3. Vågad karaktär

Vill du ha ett par solglasögon som sticker ut lite från mängden? Då kan du kolla in modellen LIV som har fyrkantiga bågar, en stor passform och starka gångjärn som gör att du kan känna den höga kvaliteten. Förutom färgen Pink finns denna modell även i Black, Turtoise och Horn. Pris: 900 kronor.

Nyfiken på vad andra tycker om MessyWeekend? Kolla in recensionerna på Trustpilot – de har 4,8 i betyg.

Här hittar du alla solglasögon från MessyWeekend!

Scroll to Top