10 fina presenttips till sommarens fester

Våren och sommaren är en tid att fira för många – vare sig det handlar om student, dop eller bröllop. Är du på jakt efter den perfekta presenten? Här delar vi med oss av 10 fina tips.

Dop, bröllop, födelsedagar och studenter – sommarmånaderna bjuder ofta på många tillfällen att fira! Letar du efter den perfekta presenten? Vi har scannat av utbudet och bjuder på 10 fina presenttips till sommarens fester.

10 presenttips till sommarens fester:

1. Champagneglas från Ferm Living

Champagneglas passar lika bra som gåva till födelsedagen som till bröllopet. Glasen från Ferm Living är munblåsta och har en räfflad yta i klarglas. Köp dem här!

2. Handduk från Marimekko

Överraska med ett färgglatt badlakan! Handduken Unikko har Marimekkos karaktäristiska mönster och är tillverkat i hundra procent bomull. Köp det här!

3. Stumpastaken från Born in Sweden

En designklassiker är alltid ett säkert kort som tilltalar de flesta. Stumpastaken, formgiven av Jonas Torstensson, är speciellt framtagen för ljusstumpar men passar även nya ljus och värmeljus. Köp den här!

4. Salladsbestick från Copenhagen

Fina salladsbestick är kanske inte alltid det som prioriteras när man gör egna inköp till köket – det är därför en perfekt present! Passar även bra till studenten inför stundande flytt hemifrån. Köp dem här!

5. Mobil från Pellianni

En söt present till dopet eller till nyblivna föräldrar är den här spjälsängsmobilen med skogsdjur, löv, ett träd och en svamp. Köp den här!

6. Ljuslykta från Iittala

Ännu en ikonisk inredningsdetalj är den här ljuslyktan från Iittala, formgiven av Alvar Aalto. Köp den här!

7. Doftljus från Skandinavisk

Ett dofttljus sprider inte bara en härlig doft – det är även en fin inredningsdetalj i hemmet. Perfekt födelsedagspresent! Köp det här!

8. Mattallrik Oyster från Matteus

Serien Oyster från Matteus har snabbt blivit en stor favorit hos många. De vackra tallrikarna blir en fin present till födelsedagen, studenten eller bröllopet. Köp dem här!

9. Mugg från Rörstrand

Ska du ge en present till en te- eller kaffeälskare? Då är muggen Ostindia från Rörstrand ett givet alternativ. Köp den här!

10. Boken ”Det bästa har inte hänt än”

I den här boken får du varje dag svara på en fråga som rör morgondagen.Tanken är att på det sättet utveckla en plan som hjälp att finna vad som är viktigt i livet. Fin födelsedagspresent eller varför inte till studenten. Köp den här!

Rulla till toppen