3 anledningar till att du borde ha en luftrenare

Luftrenare blir alltmer populära i Sverige – och det är inte svårt att förstå varför. Smarta hjälpmedel i hemmet och produkter som kan förbättra vår hälsa ligger i tiden, men det gör också fina inredningsdetaljer.

Nu lanserar TCL Electronics tre luftrenare i Sverige, som blivit prisade för sin design. De har nyligen även fått fina omdömen i produkttester från bland annat Ljud och Bild och M3.

Under pandemin när allt fler jobbade hemifrån ökade intresset för att få ett bättre inomhusklimat, vilket du bland annat kan få med hjälp av en luftrenare. Hemelektronikföretaget TCL har öppnat upp på nordiska marknaden och lanserar nu sin luftrenare Breeva för det smarta hemmet. Här är tre anledningar till att investera i en luftrenare.

1. Optimerad luftkvalitet

Brukar du vädra för att få bättre luft inomhus? Att vädra är både fräscht och bra, men hjälper mest för stunden. Dessutom kan du får in oönskade partiklar utifrån när du vädrar, vilket är särskilt tydligt under pågående pollensäsong. När du vädrar släpper du in pollen i hemmet, men med en bra luftrening kan du minska mängden pollenpartiklar, vilket kan lindra dina pollenbesvär och samtidigt ge en fräsch inomhusluft. Breevaserien har ett filtersystem som inte bara absorberar pollen, utan även andra partiklar från bland annat husdjur, mögel eller andra luftföroreningar och kan förstöra skadliga mikrober. Bor du i ett område med mycket avgaser och luftföroreningar, kan Breeva göra stor skillnad för inomhusklimatet.

2. Teknik för det smarta hemmet

Idag kan vi styra både våra lampor, lås och vår tv via mobilen – och vår inomhusluft. Tack vare Breeva kan du enkelt övervaka hemmets luftkvalitet via en indikator som visar luftkvaliteten i realtid i tre färger; vit (bra), gul (måttlig) och röd (dålig). Du kan dessutom se detta direkt i TCL Home-appen, där du också kan justera reningsnivån var du än befinner dig. Den kan även styras via Amazon Alexa och Google Assistant, vilket gör att du också kan röststyra din Breeva. Förutom detta har Breeva en smart ultratyst nattinställning, som gör att den kan rena dygnet runt utan att störa din sömn.

3. Snygg inredningsdetalj

I framtiden är det inte omöjligt att luftrenare kommer vara ett självklart inslag i alla hem med tanke på deras många fördelar. Hittills har luftrenare endast varit funktionella medan utseendet inte prioriterats – tills nu. Luftrenaren Breeva finns i tre olika och stilrena modeller som alla är smarta och effektiva, men Breeva A2 och A5 har dessutom fått pris för sin design. Modellernas eleganta och distinkta kurvor blir en snygg inredningsdetalj som bryter mönstret för hur traditionella hushållsapparater ofta ser ut. Breeva har även ett dovt bakgrundsljus som ger en mysig känsla om natten – och självklart kan du styra ljusstyrkan via TCL Home-appen.

Läs mer om Breeva här!

Tävlingen är avslutad
Tävla om luftrenaren Breeva från TCL –

Nu tävlar vi ut luftrenaren Breeva A5 från TCL värde 2 790 kronor. Allt du behöver göra är att svara på nedan fråga och motivera kort varför just du ska vinna.

Lycka till!

Tävlingen pågår till och med 7 juni 2022. Vinnarna korades av en jury bestående av personal från Story House Egmont AB. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på Husohem.se. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år.

Om TCL Electronics
TCL Electronics grundades för 40 år sedan och har vuxit till att bli ett av världens största företag inom konsumentelektronik. TCL driver sina egna tillverknings- och FoU-centra över hela världen med produkter som säljs i över 160 länder och rankas som nummer två sett till den globala TV-försäljningsvolymen för 2021. TCL är specialiserat på forskning, utveckling och tillverkning av konsumentelektronik, allt från TV-apparater och ljudprodukter till smart hemelektronik. www.tcl.comwww.tcl.com

Scroll to Top