Fina inredningsdetaljer för uteplatsen – 9 shoppingtips

Uppdatera uteplatsen med stilsäkra inredningsdetaljer och stämningsfull belysning. Vi har scannat av utbudet och delar med oss av 9 shoppingtips!

Artikeln innehåller reklamlänkar.

Uppdatera uteplatsen med stilsäkra krukor, sköna textilier och stämningsfull belysning. Vi har scannat av utbudet och listat 9 snygqa inredningsdetaljer för uteplatsen.

9 fina inredningsdetaljer för uteplatsen:

1. Miljövänlig kruka från Granit

Den här krukan är tillverkad i ett biologiskt nedbrytbart material. Om man borrar ett hål i den kan den även användas utomhus i upp till -20 grader. Köp den här! (reklamlänk)

2. Nougatfärgad pläd från Klippan

En mysig ullpläd är perfekt för kyligare sommarkvällar. Den här klassiska pläden från Klippan är tillverkad av hundra procent lammull och håller många år framöver om du tar hand om den på rätt sätt. Köp den här! (reklamlänk)

3. Mönstrad matta från Jotex

Skapa rumskänsla på uteplatsen genom att inreda med en stilsäker utomhusmatta. Den här slätvävda mattan av återvunnen polyester tål både fukt och regn. Köp den här!

4. Solcellslampa från Granit

Lys upp sommarkvällarna med den här ljusbeiga solcellslampan från Granit. Lampan passar bäst under tak då den inte är helt vattentät. Köp den här! (reklamlänk)

5. Hylla i rotting från Bloomingville

Haka på rottingtrenden och förgyll uteplatsen med en vacker hylla – perfekt för krukväxter eller andra detaljer. Köp den här!

6. Vattenkanna från Hay

Låt vattenkannan bli en snygg inredningsdetalj på uteplatsen. Den här vattenkannan i slitstarkt material från Hay är lika fin att ha framme när den inte används. Köp den här! (köp den här)

7. Lila sittdyna från Ellos Home

Vill du inreda med en av säsongens trendigaste kulörer? Då är lila detaljer ett säkert kort. Ett fint exempel är den här ljuslila sittdynan från Ellos Home. Köp den här!

8. Ljuslykta från H&M Home

Skapa en mysig känsla med hjälp av ljuslyktor i metall. Ljuslyktan från H&M Home är avsedd för ett blockljus och går lika bra att använda inomhus när utesäsongen är över. Köp den här!

9. Uppladdningsbar lampa från Åhléns

Stämningsfull utomhusbelysning är en förutsättning för riktigt mysiga sommarkvällar på uteplatsen. Den här lampan är uppladdningsbar och passar perfekt på sidobordet eller i hyllan. Köp den här! (reklamlänk)

Scroll to Top