Ny somrig inredningskollektion från Ellos Home – se våra favoriter här

Skira gardiner, ljus palett och naturnära inslag. Nu släpper Ellos Home en ny somrig inredningskollektion för sommarstugan.

Med värmen och ljuset kommer också längtan efter att ta in våren och sommaren i hemmet. Hos inredningskedjorna fortsätter sommarens nyheter att trilla in – nu senast hos Ellos Home. Inredningsföretaget släpper den nya somriga kollektionen At the summer house. I kollektionen bjuder Ellos på detaljer för sommarstugan, från skira gardiner och luftiga lakan till vackra dukar och vaser.

Foto Ellos Home
Foto Ellos Home

”Det är att kunna ta en lång sovmorgon. Äta nybakat bröd och dricka kaffe i sängen, utan att ha någon tid att passa. Eller att läsa ut den där boken och samtidigt njuta av en stor skål jordgubbar. Kanske ta det där första kalla doppet i havet. Sedan avsluta kvällen med en middag inne i vardagsrummet. Det är att kunna låta samtalen pågå ända in på småtimmarna och veta att morgondagen kommer se exakt likadan ut.” Så beskriver Ellos Home inspirationen till den somriga kollektionen.

Foto Ellos Home
Foto Ellos Home

Sommarstugan i fokus

I kollektionen samsas mjuka pastellfärger och enkla detaljer med naturnära inslag. Tillsammans lägger inredningen grunden till det smultronställe som på sommaren blir vårt hem.

Foto Ellos Home

Spana in våra 5 favoriter här:

1. Kuddfodral med volang

Kuddfodral i mjuk, tvättad linnekvalitet av franskt lin. Köp det här!

2. Vas med struktur

Vit vas i stengods med struktur. Köp den här!

3. Soffbord i rotting

Soffbord i rotting med skiva i tempererat glas. Köp det här!

4. Gardiner i bomullsvoile

Två kanallängder i skir voile av bomull. Köp dem här!

5. Överkast i linnen

Överkast av tvättat, franskt lin i kraftig kvalitet med fransar på två sidor. Kan även användas som pläd. Köp den här!

Rulla till toppen