Inred med böljande former – 7 detaljer som sätter stilen

Böljande, vågigt och rundat. De organiska formerna är trendigare än någonsin. Här tipsar vi om 7 detaljer som sätter stilen!

Böljande linjer, vågiga kanter och rundade hörn – den livfulla trenden med organiska former som för tankarna till naturen har fått stort genomslag 2022. Vill du haka på trenden? Här har vi samlat 7 fina detaljer som sätter stilen.

1. Spegel

Speglar i olika böljande eller asymmetriska former hjälper till att skapat en mjuk och livfull känsla i rummet. Sätt upp en statementspegel över byrån eller inkludera en spegel med böljande former i din tavelvägg. Den här spegeln från Ferm Living har blivit en stor favorit hos många, men du hittar även speglar med böljande former hos bland annat ByOn, H&M Home och Ellos Home.

Foto Ferm Living

Köp spegeln här! (reklamlänk)

2. Ljusstake

En ljusstake är ett fint och enkelt sätt att få in böljande former i hemmet. Perfekt om du vill skapa ett mjukare intryck på fönsterbrädan, hallbyrån eller bokhyllan.

Foto Mette Ditmer 

Köp ljusstaken här!

3. Vas

Låt vårens snittblommor ta plats i någon av säsongens naturinspirerade och böljande vaser. Den här hittar du hos H&M Home men det finns en eller flera varianter hos de flesta inredningskedjor den här säsongen.

Foto H&M Home

Köp vasen här!

4. Fåtölj

Vill du investera i en möbel som ger hemmet en mjukare och mer harmonisk karaktär? Då är den bulliga fåtöljen ett säkert kort, gärna i en naturnära nyans.

Foto Bloomingville

Köp fåtöljen här!

5. Matta

Mjuk att titta på – mjuk att trampa på. Om du vill skapa ett lugnt intryck i hela rummet så är det en stor ljus matta med böljande mönster du ska satsa på.

Foto Classic Collection

Köp mattan här!

6. Lampa

Belysning är en viktigt detalj som sätter stilen i inredningen. Att addera en eller flera lampor i böljande, organiska former är därför ett enkelt sätt att få in den organiska, naturinspirerade stilen hemma.

Foto Ferm Living

Köp lampan här! (reklamlänk)

7. Pläd

De böljande formerna syns även på strukturer – som på den här krinklade pläden i linne från Himla.

Foto Himla

Köp pläden här!

Rulla till toppen