Så inreder du med rotting – 7 fina stylingtips

Ett material som aldrig tycks gå ur tiden är rotting – och vi förstår varför. Det är det perfekta materialet om du gillar den naturinspirerade trenden och vill skapa en ombonad känsla i hemmet. Här listar vi 7 fina stylingtips med rotting.

Vissa material tycks aldrig gå ur tiden – rotting är utan tvekan ett sådant. Säsong efter säsong har materialet dykt upp hos både små inredningsvarumärken och de stora kedjorna. Just nu är det dessutom trendigare än någonsin och syns på allt från lampor och möbler till speglar och brickor. Rotting är dessutom ett perfekt material om du vill skapa en mjukare och mer inbjudande känsla i hemmet. Vill du inreda med rotting? Här bjuder vi på 7 fina tips!

Inred med rotting – 7 fina tips:

1. Förändra med sänggavel

Ett enkelt sätt att förändra sovrummet är att byta sänggavel. Vill du få in den naturinspirerade känslan så är en sänggavel i rotting perfekt! Just nu finns det flera alternativ att välja bland – från klassisk flätad rotting till mer luftigt snirkliga varianter.

Foto Ellos Home

Köp sänggaveln här!

Foto Sika Design

Köp sänggaveln här! (reklamlänk)

2. Lys upp med rotting

En taklampa i rotting sprider ett vackert sken när den är tänd och blir ett dekorativt inslag i inredningen när den är släckt. Passar lika bra över soffbordet som matbordet.

Foto Sika Design

Du hittar lamporna här!

Foto Ferm Living

Köp lampskärmen här!

3. Skön sittplats

Addera en rottingfåtölj i vardagsrummet eller i ett hörn av sovrummet. Det höjer myskänslan och bidrar till en varm och inbjudande känsla. Glöm inte att addera kuddar och plädar för att göra sittplatsen riktigt bekväm!

Foto Bloomingville
Foto Sika Design

Köp fåtöljen här! (reklamlänk)

4. Spegel, spegel …

Vi inreder med speglar som aldrig förr och just nu finns en uppsjö vackra rottingspeglar att välja mellan. Satsa på en statementspegel i hallen eller på flera rottingspeglar i olika storlekar bredvid varandra.

Foto Sika Design

Du hittar spegeln här!

Foto Ellos Home

Köp spegeln här!

5. Byt ut sängbordet

Ett annat sätt att få in rotting i sovrummet är att byta ut sängborden. Här nedan förstärks den naturinspirerade känslan ytterligare med hjälp av gröna väggar, krukväxt och bäddtextilier i en gul kulör.

Foto Ellos Home

Köp sängbordet här!

Foto H&M Home

Köp sängbordet här!

6. Fint med detaljer

I det enkla bor det vackra lyder ett välkänt citat – och det går alldeles utmärkt att applicera även på rottingtrenden. Satsa på en eller några få detaljer i rotting, som en serveringsbricka eller en vacker förvaringskorg.

Foto H&M Home

Köp korgen här!

Foto Granit

Köp brickan här! (reklamlänk)

7. Förvara i rotting

Den mest klassiska rottingmöbeln måste ändå vara förvaringsskåpet. Vill du köpa ett nytt finns det många fina alternativ att välja bland men det går även att klä om ett gammalt vitrinskåp med rotting. Se hur du gör här!

Foto Bloomingville

Köp rottingskåpet här!

Foto Ellos Home

Köp rottingskåpet här!

Rulla till toppen