Här är Newbies nya kollektion i samarbete med Boråstapeter

Vill du förvandla barnrummet till ett magiskt sagolandskap? Nu släpper Newbie och Boråstapeter en helt ny kollektion tapeter inspirerade av djur och natur.

Har du ett barnrum som behöver tapetseras om? Då kan kanske den nya tapetkollektionen från Newbie och Boråstapeter kan vara något för dig. Samarbetet inleddes redan 2019 och 2020 kom även en tapetbok. Nu är det dags igen! Den här gången bjuder varumärkesduon på sex tapeter, inspirerade av blomsterängar och skogens magi.

– Vi har en stor skattkista fylld med Newbies mönsterbilder som våra kunder älskar att klä sig och sina barn i och inreda barnrummet med. Efter den framgångsrika lanseringen 2019 kände vi nu att det var dags för en ny kollektion ihop med Boråstapeter. Denna gång är mönstren hämtade från vackra blomsterängar och den lekfulla skogen, säger Anne-Charlotte Lindquist, Brand Manager för Newbie.

Tapeten Minou.
Tapeten Forest Friends.

På tapeterna syns djur- och skogsmotiv som för tankarna till sagornas värld.

– Mönsterbilden Forest Friends, som blivit en klassiker, kommer i två nya kulörer – brunt och stålblått. På tapeten kikar rävar, harar, grävlingar och andra djur nyfiket fram från skogen. Även nyheten Minou visar en magisk skogssaga med ekorrar, kaniner, grodor och skogsmöss bland skogens växter och svampar. Tapeten är tryckt med en teknik för att få fram toner och skiftningar samt den fina materialkänslan från det akvarellmålade originalet. Nomi med vackra rosenmönster, Newbies signum, är romantiskt och tidlöst och passar väldigt fint på väggarna. Blomsterprakten vilar på en cremebeige eller rosa botten. Totalt blir det tre mönsterbilder i två färgställningar, säger Maja Olsbo säger Maja Olsbo, Creative Designer för Newbie.

Tapeten Nomi.
Tapeten Minou förvandlar barnrummet till en magisk sagovärld.

Hela kollektionen hittar du här.

Scroll to Top