Nu kan du tapetsera taket – med ny unik taktapet

Är du sugen på att hoppa på trenden med tapetserade tak? Nu lanserar tapetföretaget Perswall en ny unik taktapet i samarbete med entreprenören och influencern Stina Lönnkvist.

Från färg till tapet – att taket tar allt större fokus i våra hem har inte gått många förbi. På samma tema lanserar nu tapetföretaget Perswall en specialanpassad tapet för taket i designsamarbete med entreprenören och influencern Stina Lönnkvist. Tanken om att flytta matta till taket har stått som inspiration och resultatet blev tapeten Stream – en tapet med böljande mönster i en mjuk nyans.

Den nya tapeten har fått namnet Stream.
Tapeten är designad tillsammans med entreprenören Stina Lönnkvist.

– Perswall ville göra ett projekt som var lite annorlunda, och det passade mig perfekt! Förr i tiden var det vanligare att måla, tapetsera och på andra vis smycka taket, men idag är vi ängsligare och har i stort bestämt oss för att tak ska vara vita – allt annat är lite crazy. Med Stream ville jag visa att tapet kan vara både lekfullt, modernt och harmoniskt, samt att vi kan våga ta ut i svängarna lite mer när vi inreder, säger Stina.

Tapeten är ett sätt att flytta mattan till taket.

Passar även på väggen

– Utifrån Stinas inspiration skapade vi tapeten Stream, ett abstrakt konstverk som flödar som en flod. Tapeten fungerar lika bra på vägg som i taket, säger Amanda Nordblad, designer på Perswall.

Tapten består av böljande former i mjuk färgpalett.

Den nya tapeten släpps 2 februari.

Rulla till toppen