Husdrömmar säsong 9 – här är allt vi vet

Längtar du efter nästa säsong av Husdrömmar? Snart kan du åter igen följa spännande husprojekt i rutan. Här är allt vi vet om den nya säsongen!

Har du längtat efter en ny säsong av Husdrömmar? Då är väntan snart över! Den 31 januari är det åter igen dags för det populära programmet Husdrömmar. Under säsongen, på tio avsnitt, får vi följa nya spännande husprojekt – från fabriksruiner och nerbrunna slott till arkitektritade sommarhus och sekelskiftesdrömmar.

Hos Linus och Karin i Stenungsund. Foto Patrik Åkesson/SVT

Precis som de senaste säsongerna så guidas tittarna av radarparet Anne Lundberg och Gert Wingårdh, och i den nionde säsongens första avsnitt blir det återbesök till tidigare husprojekt. I avsnittet återses Linus och Karin i Stenungsund som är otåliga att få bort sitt gamla hus som skymmer utsikten för nya drömvillan. Det görs även ett besök i framtidshuset i Östersund och bergskuben i Västra Frölunda.

Gert Wingårdh och Anne Lundberg. Foto Mattias Ankrah/SVT
Foto Lukas Backland /SVT

Men det bjuds också på en rad nya inspirerande husprojekt. Krögaren Gustav har köpt en fallfärdig fabriksruin vid Helge å utanför Kristianstad, lmad och Nathalie vill förvandla ett gammalt townhouse mitt i Landskrona och så räddas en sekelskiftesvilla från att rivas i Sundsvall.

Foto Patrik Åkesson/SVT

I den nya säsongen får vi även träffa Anne-Marit och Frode från Norge, som vill bygga en enkel hytte för fritidsbruk i Värmland – något som försvåras av den pågående coronapandemin.

Husdrömmar säsong 9 har premiär den 31 januari kl 20.00 på SVT.

Scroll to Top