Marie Olsson Nylanders tapeter för Rebel Walls – se bilderna här!

Marie Ohlsson Nylander inspirerar med sin unika stil, fylld med stilkrockar och vintage. Nu är hon aktuell med en exklusiv kollektion tapetmönster för Rebel Walls.

Den 27 januari lanserar Rebel Walls sin nya tapetkollektion ihop med Marie Olsson Nylander. Kollektionen är del av Rebel Walls nya designsamarbete inom konceptet ”Meet a Rebel”.

Den exklusiva tapetkollektion som gjorts tillsammans med Marie Olsson Nylander innehåller magiska mönster med en historia skapade av handvävt linne, vintagetyger och en bok från 1861.

– Jag älskar stilkrockar. Det oväntade och unika sätter känslan i ett hem. I samarbetet med Rebel Walls var det viktigt för mig att göra tapeter som skapar dramatik i rummet och att jag vill ha dem i mitt eget hem, säger Marie Olsson Nylander.

marie ohlsson nylander med sin tapet efraim för rebel walls
Marie Ohlsson Nylander framför sin tapet ”Efraim” i färgställningen ”Night”.

”Romberg” – marmorerat mönster ur en bok

I tapeten ”Romberg” möts gammalt och nytt. Det marmorerade mönstret är från början en bok från 1861 som nu har blivit en superläcker, modern tapet.  Marie Olsson Nylander hittade boken i sitt älskade Palazzo Cirillo i Italien. En skickligt utförd marmorering med internationell och lyxig feel. 410 kr / m2.

tapeten romberg marmorerat mönster av Marie Ohlsson Nylander
Tapeten ”Romberg” kommer från en gammal bok från 1861 som Marie hittade i sitt Palazzo Cirillo på Sicilien. Tapeten finns i fyra olika färgställningar.

”Bruno” – tapet skapad utifrån ett antikt tyg

En tapet som Marie Olsson Nylander har skapat utifrån ett franskt linnetyg. Tyget som är mer än hundra år gammalt är doppat i kaffe för att få rätt känsla och färg. Ett konstverk i jordiga mjuka toner som lämnar utrymme för egen tolkning. Går du nära ser du tygets textur och känner historiens vingslag. 410 kr / m2.

 tapten bruno-sand design Marie Ohlsson Nylander
Tapeten ”Bruno” med collageliknande mönster har Marie skapat utifrån ett franskt, antikt linnetyg. Här i färgen ”Sand”.

”Efraim” – blommönster från vintagetyg

”Efraim” är en blomtapet skapad utifrån ett vintagetyg. Texturen ger tapeten ett djup som får blommorna att poppa. Den här tapeten kan vara både gullig och vågad beroende på hur du stajlar dess omgivning. 410 kr / m2.

Tapeten Efraim av Marie Ohlsson Nylander för Rebel Walls
Tapeten ”Efraim” kan vara både gullig och vågad beroende på hur man stylar den.
Tapeten Efraim i färg saffron
Tapeten ”Efraim” i färgen ”Saffron”, 410 kr/m2, Rebel Walls.
tapeten bruno i rosa färg
Tapeten ”Bruno” i rosa färgställning, 410 kr/m2, Rebel Walls.
tapeten romberg i färgen graphite
Marmorerade mönstret ”Romberg” i färgen ”Graphite”, 410 kr/m2, Rebel Walls.Rulla till toppen